Not all is lost

Rondom de voorstelling Not all is lost ontdekken we het thema zorg. Wat betekent het om zorg te dragen? Wat betekent het om gedragen te worden? Waarom zorgen we eigenlijk? 

Naast de voorstelling is er verschillende randprogrammering om je avondje uit te veranderen in een avondje aan. Hieronder kun je vinden wat er tijdens Not all is lost in Theater Rotterdam te doen is.

COME EARLY & GET IN TOUCH

ELKE AVOND - Hoe voelt het om in het verleden te graven? Hoe zorg je voor iets of iemand? Wat betekent het om gedragen te worden door een ander? Deze vragen stelt Davy Pieters niet alleen in haar voorstelling, ook voorafgaand aan Not All Is Lost komt publiek letterlijk in aanraking met deze thema’s.

In de foyer van het theater staat als voorprogramma een interactieve installatie waar bezoekers worden uitgenodigd te creëren, samen of liever nog: met de ander. Neem plaats aan een tafel, kom in contact met de aarde, speel met verschillende gevoelens en aanrakingen en componeer op die manier een soundtrack!

Get In Touch wordt aangeboden als contextprogramma voorafgaand aan de voorstelling Not All Is Lost en is beschikbaar in het Nederlands & Engels. Meedoen duurt zo’n 10 minuten, is gratis en kan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in de foyer.

Klaar om te daten met het onbekende?

23 MAART - Ga op date tijdens Not all is lost.

Na een succesvolle eerste editie nodigen we je graag uit om opnieuw te komen daten in het theater. Op basis van een door jou ingevulde vragenlijst gaan we zorgvuldig op zoek naar je ideale theaterpartner. Dit kan romantisch, platonisch of misschien zelfs polyamoureus zijn. 

Tijdens de voorstelling Not all is lost kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Gezien we hopen dat jullie samen één worden, betaal je de helft van het ticket. Kies daarvoor prijstype Unknown. Hierna ontvang je samen met je ticket per mail de vragenlijst waarna we je graag op 23 maart zien verschijnen zodat we je kunnen voorstellen aan je match! Het eerste drankje zal op onze kosten zijn. 

Ben jij klaar voor het onbekende? Tickets zijn hier te vinden na het selecteren van de juiste datum. Je mag kiezen voor prijstype 'Unkown'

Kom feesten op de premiere!

24 MAART - AMFEMININE laat ons zien hoe divers het nachtleven kan zijn.

Het vijfkoppige, geheel vrouwelijke muziekcollectief uit Rotterdam laat een broodnodig nieuw geluid horen in de Rotterdamse scene, en daarbuiten.

We nodigen Bella Hall, Deborah X en Beyun uit een feest te bouwen vanuit dit high energy collectief. Ze zijn dynamisch, krachtig en vooral een klapper om je avond mee af te sluiten!

Het laatste woord - Aftertalk

28 MAART - Na een voorstelling ben je soms geneigd je af te vragen: Wat vond ik ervan? Maar: Wat heb ik eigenlijk gezien? of: Wat blijft je bij? zijn vaak vragen die een boeiender gesprek opleveren.

Na afloop van deze voorstelling organiseren we daarom Het Laatste Woord, een kort nagesprek onder leiding van een bevlogen gespreksleider, waarin toeschouwers hun eigen observaties en gedachten met elkaar uitwisselen.

Het woord is aan de bezoeker, zo leer je ook de ander kennen, je bent ook welkom om enkel te luisteren.

Het Laatste Woord is in TR8, vrij voor publiek en gratis inclusief ‘n drankje.