3x Wunderbaum

Drie keer naar Wunderbaum voor 10,- per stuk! 

In april zijn drie verschillende voorstellingen van Acteursgroep Wunderbaum opnieuw te zien bij Theater Rotterdam: Work harder, La codista en Schaapjes op het droge.

Plaats alledrie de voorstellingen in je winkelmandje en de korting wordt direct verrekend. 

Let's go

Over Wunderbaum
In 2021 is Wunderbaum 20 jaar afgestudeerd van de Toneelacademie Maastricht. Als onafhankelijke acteursgroep ontwikkelden Maartje Remmers, Marleen Scholten, Matijs Jansen, Walter Bart en Wine Dierickx – later versterkt met vormgever Maarten van Otterdijk – een theaterparcours dat zich kenmerkt door:

Een sterke inspiratie vanuit actuele maatschappelijke vraagstukken (zoals recent white male privilege, de integratiepolitiek of de participatiesamenleving), die we vertalen naar herkenbare figuren en formats (zoals een talkshow of een callcenter).

Interdisciplinaire samenwerking zoals de langspeelfilms Stop Acting Now en Maybe Sweden en verschillende muziektheatervoorstellingen met live muzikanten als Jens Bouttery, Koor op Zuid of Harald Austbø.

Een brede waaier van mogelijke tekstbenaderingen van documentair verzamelde getuigenissen of een romanbewerking tot een reeks liedjes of een schrijfopdracht voor een nieuw stuk.

Een groeiende internationale scope qua thematiek, gevoed vanuit twee vaste productieplekken: Rotterdam (Theater Rotterdam) en Jena (Theaterhaus Jena).