Team en visie

Theater Rotterdam = TR / TR = Theater Rotterdam
Theater Rotterdam is een plek waar jonge mensen hun leven veranderen door middel van kunst, en waar publiek van alle leeftijden spannende nieuwe voorstellingen meemaakt. 
Wij zijn hét Rotterdamse theatergezelschap- en podium uit jouw eigen 010 dat ontwikkeling, ontmoeting en mensen centraal stelt in al haar werk. Ons doel daarbij is altijd een uitstekend, divers en toegankelijk artistiek programma presenteren en borgen. 
  
Wat drijft team Educatie & Interactie? 
Onze visie is een wereld waarin alle mensen worden gesterkt door creativiteit en kunst.  
Onze missie is om het gezicht van de Nederlandse podiumkunsten te veranderen en daarbij in te zetten op meerstemmigheid en de wederkerige en duurzame relatie met ons publiek en communities in de stad. In dit alles ligt onze focus altijd op vernieuwing, verbreding en het maken van contact. 

Vanuit ons huis Theater Rotterdam doen we dit door: 

  • Zowel binnen als buiten het onderwijs jongeren van alle achtergronden in hun kracht zetten als speler, storyteller en 'agents of change'.
  • Ondersteuning te bieden aan de volgende generatie kunstenaars en creatievelingen middels onze werkplaatsen en samenwerkingen.
  • Ons publiek te inspireren met verhalen en ervaringen die verschillende gemeenschappen weerspiegelen. 

Het team Educatie & Interactie

Waarden
  • We stimuleren artistieke uitmuntendheid, integriteit en het nemen van creatieve risico's.
  • We koesteren nieuwe artiesten, creatieve leiders en publiek.
  • We bevorderen inclusie, toegang, begrip tussen gemeenschappen en toewijding aan antiracisme.
  • We geven om onze gezondheid, elkaar en onze stad. 
     

Contact


Wil je een afspraak met ons maken of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw school en de tarieven? Neem dan contact met ons op via e-mail (educatie@theaterrotterdam.nl) of telefoon (010-4046888). Ons team staat je graag te woord.