Bezoek Theater Rotterdam met korting

Lekker vaak naar het theater. Dat levert jou veel mooie ervaringen op en betekent vollere zalen voor ons. Daar hebben we dus allebei wat aan en daarom heeft Theater Rotterdam een aantal voordeelpassen waarmee je behoorlijk wat kunt besparen op je theaterkaartjes. 

De TR Pas
De TR Pas levert bijna iedereen voordeel op. De pas kost € 45,00, is tot het einde van het seizoen geldig en je krijgt er op bijna elk ticket 5 euro korting mee. Hij is niet alleen geldig voor jou maar je mag drie extra mensen meenemen voor deze korting. Dat betekent (bijvoorbeeld) dat als je drie keer met z'n drieën naar een grote zaal-voorstelling gaat, je de pas al hebt terugverdiend. De rest is pure winst. Koop 'm nu!

De Vakpas
Ben je professioneel werkzaam in de kunsten, dan heb je grote kans dat je flink wat voorstellingen wil, of zelfs moet zien. Dan is het fijn als je dat met een grote korting kunt doen. Voor de Vakpas betaal je eenmalig € 45,00 en vervolgens bezoek je het hele seizoen alle voorstellingen voor het laagste tarief van meestal € 10,00, in de grote zaal € 12,50 en bij de duurste voorstellingen € 15,00. Dat betekent dat je altijd voor het laagste tarief in de zaal zit. Vraag 'm vandaag nog aan!

Onbeperkt Vlakke Vloerkaart

Eenmalig betaal je € 180,00 en vervolgens mag je naar alle voorstellingen in de Kleine Zaal, de Krijn Boon Studio en de Zaal en Studio van TR8 William Boothlaan. Zonder ook maar een cent bij te betalen. Zo kan je voor een vast bedrag naar honderden voorstellingen! De Vlakke Vloerkaart is van het begin tot aan het einde van het seizoen geldig, ongeacht het moment van aanschaf. Koop 'm op de website.

Goed om te weten
Voor alle kaarten en passen geldt: er zijn uitzonderingen. Externe partijen die onze zaal huren bepalen zelf wie er wel of geen korting krijgt op hun voorstellingen. En in het kader van het milieu zijn alle passen en kaarten digitaal. Geen plastic in je portemonnee, maar in het kaartverkoopsysteem staat je pashouderschap keurig geregistreerd.

Boek je pas in de zomer
Alle passen zijn geldig van het begin van het seizoen tot aan het einde daarvan. Daarom kun je de voordeelpas die het beste bij je past het beste voor de start van het seizoen aanschaffen, dan heb je er het langste plezier van.