Adres en route

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Onze twee locaties bevinden zich beide op loopafstand van Rotterdam Centraal station. Vanaf het station loop je in vijf minuten naar TR Schouwburg aan schouwburgplein 25 en in 10 minuten naar TR William Boothlaan aan William Boothlaan 8.

Route

Bepaal via de plattegrond van Google maps of 9292.nl je route en reistijd naar TR Schouwburg of TR William boothlaan. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, auto en lopend.

Let op drukte in de stad. In verband met drukke (weg)werkzaamheden in het centrum Rotterdam raden we je aan om met name op de vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag op tijd te vertrekken.

Parkeren bij TR Schouwburg

Je kunt je auto parkeren in parkeergarage Schouwburgplein. Je rijdt er via twee ingangen in:
- er is een ingang aan het Schouwburgplein (voor de Schouwburg)
- of rijd via 'parkeercluster Rotterdam Centraal' (ingang via de Weenatunnel voor Centraal Station).

Gebruikers van een navigatiesysteem adviseren we om Mauritsstraat 1 of Schouwburgplein 25 als bestemming in te voeren. De navigatie brengt je naar de ingang van parkeergarage Schouwburgplein.

Via parkereninrotterdam.nl kun je met grote korting parkeren. (Deze website vervangt onze blauwe kastjes). Kijk zelf welke korting het beste bij je past.


Parkeren voor technici, artiesten en gezelschappen

In de Mauritsstraat is parkeerruimte gereserveerd voor decorwagens. Medewerkers van het gezelschap die met een personenauto of -bus komen kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het Schouwburgplein (doorrijdhoogte max. 2,00 m). Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Ook hier geldt via parkereninrotterdam.nl een korting op het parkeertarief.

Parkeren bij TR William Boothlaan

TR William Boothlaan (voomalig Zaal Ro Theater) ligt in het centrum van Rotterdam. Via de plattegrond van Google Maps of 9292.nl kunt u uw route bepalen.

Als u uw auto parkeert in de Witte de Withstraat of aan de William Boothlaan, houdt u er dan rekening mee dat u alleen met 06-parkeren, pin of creditcard kunt betalen. U kunt ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage West Blaak (2 minuten lopen). Meer informatie hierover kunt u vinden op Parkeren in Rotterdam.

Services

Service voor rolstoelgebruikers

Theater Rotterdam Schouwburg heeft in alle zalen plaatsen voor rolstoelgebruikers. Bel met de kassa om deze speciale rolstoelplaatsen te reserveren. Op de avond zelf begeleiden we via de lift naar je plaats en helpen we waar nodig. Bij locatie Witte de With is de zaal te bereiken via een traplift.

Service voor slechthorenden

Bij de infobalie in de hal van Theater Rotterdam Schouwburg hebben we geluidsversterking. Deze ontvanger mag je kosteloos lenen en kan aangesloten worden op elk hoortoestel met een luisterspoel. Wanneer je geen gehoortoestel hebt krijg je een ontvanger met een koptelefoon. Na afloop geef je het apparaat weer terug bij de informatiebalie. Bij Theater Rotterdam Witte de With is geen ringleiding beschikbaar.


Andere servicevragen

Neem gerust contact op met onze kassamedewerkers, wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 010-4118110 van ma tot za van 14:00 tot 17:00.

Eten en Drinken

Kom borrelen, lunchen, dineren, koffie drinken, voorbespreken of nabeschouwen voor of na een voorstelling. Dit kan bij Café Restaurant Floor, in Theater Rotterdam Schouwburg. Meer informatie en/of reserveren kan via de website, of bekijk alle restaurants in de buurt van de Schouwburg.

In de buurt van Theater Rotterdam Witte de With zijn ook vele eettentjes en restaurants te vinden.

Adressen

TR Schouwburg
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam


TR Witte de With
William Boothlaan 8
3012 VJ Rotterdam