TRue Story

Theater Rotterdam door de ogen van...

Dit inhouse programma biedt een uniek perspectief op Theater Rotterdam via de lens en de canvassen van twee jonge creatieven, Martin Furuholmen (15) en Polina Letenko (18). Gewapend met een fotocamera en een penseel zullen zij gedurende het theaterseizoen ’23-’24 de magie, activiteiten én ontmoetingen welke zich binnen de muren van Theater Rotterdam ontvouwen, vastleggen, interpreteren én in beeld vertalen. 

Het programma culmineert in een mini-expositie, die aan het begin van het nieuwe theaterseizoen ’24-’25 wordt onthuld. Deze expositie bevat het werk van beide creatieven en biedt het publiek de mogelijkheid om de visie van Mørtin en Polina op de verhalen die in Theater Rotterdam huizen van dichtbij te ervaren. 

Publiek zal worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met de makers, waarbij ze de kans krijgen om dieper in te gaan op de kunstwerken en de verhalen erachter. TRue Story creëert zo niet alleen een artistiek perspectief op het theater, maar ook een dialoog tussen jong talent en het publiek, wat de beleving van ons meerstemmige en veelkleurige theaterhuis verder verrijkt en vernieuwt.