Klubrano's Bakery

"Taarten zijn eigenlijk kunst om op te eten." 

Ik heb vier keukenmachines. Sommigen verzamelen poppen of spellen, voor mij is dat het verbreden van mijn verzameling: een nieuwe set spatels, … of keukenmachines. Op dit moment heb ik er dus vier én een aardige hoeveelheid aan decoratie spullen. Zonder spatels kan ik niks gladstrijken; je kan zoveel dingen creëren. Taarten zijn eigenlijk een soort kunst voor je maag.

Ondanks dat ik zelf niet de grootste taarten fan was, had ik wel altijd veel plezier in het maken van taarten. Zonder enige ervaring dacht ik, ‘ik ga het gewoon doen’. Als ik daar nu naar terugkijk, was dat echt een gewaagde stap. Ik heb er zeker geen spijt van. Ik heb anderen geïnspireerd en dat vind ik nog wel het mooiste ervan!

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar wel enorm trots op de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt. Van pieken tot dalen, koester ik elk moment in dit proces. Want ook als het even niet meezat herinnerde ik mezelf eraan; ik ben het waard en ik kan dit. Dit is een mindset die je voor jezelf moet creëren. Vanaf het moment dat ik die knop heb omgeschakeld ben ik gaan groeien. 

Kelly Lubrano