foto: Sofie Knijff

Freaky Friday Face Off

De Warme Winkel
za 9 dec en zo 10 dec
De Warme Winkel verplaatst zich letterlijk in de ander

De bliksem slaat in en mensen wisselen van lichaam.

Het principe is bekend uit Hollywoodfilms: bodyswappen betekent spektakel. Die truc gebruikt De Warme  Winkel om in een rollenspel onze fascinatie met identiteit onder de loep te nemen. 

Het wordt je als kind al aangeleerd, je oefent het je hele leven, maar het blijft een van de moeilijkste dingen om te doen: jezelf in de ander verplaatsen. Freaky Friday Face Off wordt een spirituele voorstelling met confronterend zelfonderzoek, dramatische strijkers en perverse familierelaties. Een spiegelpaleis waarin niet alleen kogels maar ook emoties je om de oren vliegen.

Dating the Unknown:

Hoe goed ken jij de ander? Na een onvergetelijk seizoen van Dating the Unknown nodigen we je opnieuw uit om te komen daten. Dit keer tijdens de voorstelling Freaky Friday Face Off .

Vul de vragenlijst in die we je sturen na aankoop van je ticket, en we koppelen je aan je ideale theaterpartner - dit kan romantisch, platonisch of misschien zelfs polyamoureus zijn.  Een date in het theater hoeft niet noodzakelijk romantisch te zijn; het kan ook een samenkomen zijn van mensen met een gedeelde passie.

Tijdens de voorstelling krijgen jullie de kans elkaar beter te leren kennen. Meld je aan door een ticket te bestellen en te kiezen voor het prijstype 'Unknown'. Na je aankoop ontvang je de vragenlijst, en kijken we ernaar uit je op 9 december te verwelkomen. Het eerste drankje is op ons!

Extra

Bodyswaps:

Wine vs Tessa


Yassine vs Florian


Abatutu

 

Team

concept Florian Myjer, Ward Weemhoff, Marieke de Zwaan tekst Florian Myjer, Marieke de Zwaan regie Ward Weemhoff medemakers Yassine Chigri, Wine Dierickx, Tessa Jonge Poerink spel Abatutu, Yassine Chigri, Wine Dierickx, Tessa Jonge Poerink, Florian Myjer decorontwerp Theun Mosk | Ruimtetijd assistent decorontwerp Rients Dijkstra l Ruimtetijd compositie en geluidsontwerp Marijn Brussaard assistent compositie Boudewijn Scholten lichtontwerp Scott Robin Jun kostuumontwerp Valérie Pos assistent kostuums Gina van Os cat handling Sabine van der Helm casting De Warme Winkel en Emilie Pos campagnebeeld Lonneke van der Palen coproductie Wunderbaum, Internationaal Theater Amsterdam met dank aan Ammodo, Fonds 21, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fonds Podiumkunsten en Rebecca van Unen (Oi Mundo Casting)