The Paper Kites

vr 10 mei 21:00

The Paper Kites, afkomstig uit Melbourne, Australië, is een indie folk groep die bekend staat om hun betoverende mix van weelderige harmonieën, introspectieve teksten en weemoedige, vaak meeslepende melodieën. Hun akoestisch georiënteerde folkpop heeft een warm en harmonieuze sound, wat ze geliefd maakt bij romantici en indie enthousiastelingen.

Onlangs brachten ze hun zesde album At The Roadhouse uit. Opnieuw hebben ze een moderne klassieker gecreëerd, met soepel meezingbare nummers die een geruststellend en hartverwarmend gevoel oproepen. Op deze nieuwe plaat worden de akoestische liedjes soms ingewisseld voor een elektronische, groovy sound, en dat is zeker een verrassing in de goede zin van het woord. The Paper Kites transporteert je zonder moeite naar een kampvuur op een zwoele zomeravond, waar je rustig marshmallows kunt roosteren zonder muggen die je avond verstoren.

Dit concert vindt plaats in de Grote Zaal met zowel zit- als staanplaatsen. Je kunt zelf een plek uitkiezen bij binnenkomst. 

De deuren openen om 20:00. Het concert begint om 21:00.

De kaartverkoop voor The Paper Kites start vrijdag 6 oktober om 10.00 uur.