TR-diner en A Case for the Existence of God

Theater Rotterdam: Erik Whien
do 22 feb 17:30 - 20:00
Combiticket diner en voorstelling
  • 22 feb
    17:30 - 20:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal

Op 22 februari spelen Bram Suijker en Emmanuel Ohene Boafo de laatste voorstelling in de tournee van A Case for the Existence of God. Om de afsluiting van de succesvolle voorstelling extra feestelijk te maken is er een speciaal contextprogramma samengesteld met een TR-diner, een film en een feestje na afloop. 

Erik Whien brengt met A Case for the Existence of God een hartroerend pleidooi voor hoop, zélfs wanneer alles verloren lijkt. In dit nieuwe stuk van de Amerikaanse toneelschrijver Samuel D. Hunter zien we een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee vaders ontstaan. Twee mannen die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben, behalve dat ze beiden grandioos te grazen worden genomen door het leven. Die tegenslag is de basis voor een connectie waar misschien wel iets groots, of goddelijks, in verscholen ligt.

Meer info over de voorstelling

Bij Theater Rotterdam willen we mensen samen brengen, een ontmoeting mogelijk maken. En daar is een diner een perfecte setting voor. Na drie eerdere, smakelijke edities van het TR-diner, kiezen we dit keer voor een vegetarisch, Italiaans menu in een shared dining setting.

Geniet van het door chef Emmo Achthoven met zorg samengestelde menu. Raak in gesprek met een onbekende of praat bij met een goede vriend of familielid. Deel niet alleen het eten, maar ook verhalen en geniet van elkaars gezelschap. Na afloop van de voorstelling is er een feestje in de hal met DJ Soulfania om de succesvolle tournee met ons af te sluiten. Na afloop van de voorstelling is er een feestje in de hal met DJ Soulfania om de succesvolle tournee met ons af te sluiten. 

Menu

Antipasti
Bruschetta met olijf tapenade en gebakken paddestoelen
Mozzarella męt pomodori tomaat , gebakken courgette en groene pesto
Artisjok salade
Salade van geroosterde rode en gele Chioggia bieten

Pasta
Linguine met Tomaat, knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas
Ravioli met pompoen creme saus
Salade van geroosterde Aubergine , groene asperges en paprika met Italiaanse kruiden
Gemengde salade met granaatappel en wortel

Dessert
Tiramisu

Het diner kost €35,- per persoon, inclusief een glas wijn. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een voorstellingskaartje. Heb je al een kaartje voor deze voorstelling in je bezit, neem dan contact op met de kassa via kassa@theaterrotterdam.nl of 010-4118110 (di-za 14:00-17:00)

Extra

Film The Life of Fathers

do 22 feb, 19:00 in de Tuinkamer

Marwan Magroun, fotograaf des vaderlands, groeide grotendeels op zonder vader. In deze documentaire volgen we zijn persoonlijke zoektocht naar het vaderschap en neemt hij de kijker mee van de Tunesische noordoostkust naar de straten van Rotterdam. Hij sprak met vrienden over het vader-zijn en vroeg hen hoe ze daar invulling aan geven. De film rekent af met het stereotypische beeld van vaders met een biculturele achtergrond en laat zien hoe ze betrokken zijn bij de opvoeding van hun kinderen.