LIVE Podcast Feel Good Show

Women Connected
wo 12 jun en do 13 jun
Herkenbare verhalen van verschillende generaties vrouwen

De Feel Good Show is een unieke mix van podcast, talkshow, muziek en theater. Een avondvullende show met herkenbare verhalen, waarbij wij diverse onderwerpen openhartig bespreken met verschillende generaties vrouwen.

Na twee geslaagde Live Podcast shows, richten wij met onze volgende Live Podcast Show op 12 en 13 juni 2024 in Theater Rotterdam op de mentale gezondheid van de jongere generatie. Wat is mentaal gezond? Hoe zorg je dat je mentaal gezond blijft? En wat geeft jou hierin kracht?

We zijn geneigd om altijd maar te zeggen dat het goed met ons gaat, maar is dat wel echt zo? 

In deze Podcast Show laten we vooral jongeren aan het woord. Welke tips hebben zij om beter in je vel te zitten?

De tweede avond borduurt voort op de eerste vanwege de omvang van de inhoud. Als je beide avonden interessant vindt, raden we aan om beide avonden te bezoeken. Natuurlijk is het ook prima om één van de twee avonden bij te wonen.

Let op: Deze Podcast Show bespreekt onderwerpen zoals het hebben van suïcidale gedachtes en een doodswens, wat als schokkend kan worden ervaren.

 

“When I dance, I cannot feel depressed or angry.” - Safiya

“Soms krijg ik een berichtje: ‘Hoe gaat het?’ Die vraag verlamt me. Ik kan dan de hele dag bezig zijn met het antwoord.” - Semra

“Ik leef niet…. ik overleef.” - Rania

“I have a problem with time. I don't have a great relationship with time.  I constantly think that it's against me.” - Konstantina

Deels Engels gesproken