foto Tom Visser

Until we sleep

Far from the Norm / Botis Seva
di 10 dec 20:00
Een hiphop theaterreis die doordrongen is van weerstand tegen verandering
  • 10 dec
    20:00
    Extra: Het Laatste Woord
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal

Te midden van onderdrukking verlangt een eenzame vrouw naar geloof, terwijl ze een rondzwervende gemeenschap leidt door verschuivende passages van de tijd. 

Met een hemelse mix van percussie en keelklanken vloeit muziek moeiteloos over in een golvende stijl van beweging, uitgevoerd door Far From The Norm. Gevederde kostuums geven glimpen van krijgers die boven hun voormalige identiteiten uitstijgen, terwijl een doordringend licht het podium opbreekt. Until We Sleep toont de zwaarte van hoop tegenover de last van verantwoordelijkheid, maar binnen het conflict bestaat er een zachtheid die leven in ons bestaan blaast.

Waarschuwing: Bevat stroboscoopeffecten, luide muziek, nevel en milde geweldscènes.

Extra op 10 december
Deze voorstelling is onderdeel van Het Laatste Woord, een kort nagesprek onder leiding van een gespreksleider, waar je met elkaar in gesprek gaat over wat je hebt gezien.

Onderdeel van

Team

choreograaf en regisseur Botis Seva muziek Torben Sylvest kostuumontwerper Ryan Dawson-Laight licht Tom Visser met Jordan Douglas, Shangomola Edunjobi, Larissa Koopman, Joshua Nash, Rose Sall Sao, Joshua Shanny-Wynter, Victoria Shulungu