Helpdesk

Wunderbaum
vr 18 sep - vr 4 dec

Via een interactief koptelefoonsysteem wordt het publiek onderdeel van de versplinterde realiteit van de telefoniste.

UPDATE Helpdesk donderdag 3 december 20.00: de voorstelling is bijna uitverkocht.
Er kunnen last-minute nog kaarten vrij komen, dit is op voorhand niet bekend. Deze kaarten kunnen uitsluitend worden gekocht op locatie De Rotterdam – Wilhelminakade 139 – 3072 AP Rotterdam. De kassa daar is vanaf 19:00 geopend.

Vanuit haar hooggelegen callcenter kijkt Karen Vandeputte uit over de stad. Hier runt zij Caren’s Company: een helpdesk die voorziet in vrijwel alle diensten en producten. Een gesprek met ‘Caren’ is meer dan alleen maar een gesprek: het is een ervaring.

Kropen we een paar miljoen jaar geleden vanuit het water het vasteland op, nu kruipt Karen langzaam en onomkeerbaar de virtuele ruimte in. Voor haar diverse klanten moet zij telkens andere specialisaties beheersen. En terwijl ze voortdurend nieuwe identiteiten aanneemt, komt ze steeds verder los te staan van haar oude ik.

Helpdesk is een intieme voorstelling op een spectaculaire locatie, waarbij het publiek gaandeweg zijn voyeursrol loslaat en onderdeel wordt van Karens versplinterde realiteit.


The New Forest is een platform voor maatschappelijke verandering. The New Forest verbeeldt de transitie en werpt een blik op de samenleving van morgen. The New Forest is een groeiend samenwerkingsverband tussen Acteursgroep Wunderbaum en talrijke partners, vrijwilligers en toeschouwers. The New Forest bestaat uit theatervoorstellingen, seminars, een filmproject, contextprogramma’s en online content. The New Forest is more real than life.


Locatie

ADRES: De Rotterdam – Wilhelminakade 139 – 3072 AP Rotterdam
Ingang: via de draaideur van de middelste toren kom je op de Rotterdam Square. In deze hal is vanaf een uur voor aanvang een kassamedewerker aanwezig en van hieruit word je bij aanvang naar de juiste verdieping gebracht.

Belangrijk: Laatkomers kunnen helaas niet worden toegelaten.

Team

Van en met Wine Dierickx, Matijs Jansen, Rosa Reuten Geluidsontwerp Richard Janssen Vormgeving Maarten van Otterdijk
Productieleiding Linda Visser Techniek Rick Gobée en Bart de Lange