Sirene Sale augustus

Deze maand in de Sirene Sale: Track: R.I.O.T. - Theater Rotterdam: Alida Dors
di 2 aug 12:00
Deze maand in de Sirene Sale: Track: R.I.O.T. - Theater Rotterdam: Alida Dors
  • 2 aug
    12:00
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Grote Zaal
    Geweest

Deze maand in de Sirene Sale: Track: R.I.O.T. - Theater Rotterdam: Alida Dors
Dinsdag 30 augustus 19:00
Dinsdag 30 augustus 20:00
Donderdag 1 september 19:00
Donderdag 1 september 20:00

Boek je ticket via de voorstellingspagina van Track: R.I.O.T.
Sirene-aanbod: 100 kaarten te boeken tegen dit kortingstarief - OP = OPGet ready to R.I.O.T.
 
Drie jaar geleden inspireerden onderdrukte stemmen en wereldwijde onrust Alida Dors tot het maken van een nieuwe dance chronicle: R.I.O.T. (Ready In Order To). De voorstelling werd gemaakt tijdens uitdagende omstandigheden, uitgesteld, aangepast naar een unieke livestream die deels buiten zou plaatsvinden en opnieuw uitgesteld door corona. In augustus en september gaan we R.I.O.T. in trackvorm presenteren.

De route start op Schouwburgplein met een interactief werk van Bambi van Balen. Khadija El Kharraz Alami (maker Productiehuis Theater Rotterdam) en de dansfilm van regisseur Hesdy Lonwijk geven beiden hun interpretatie op de thematiek van R.I.O.T.. 

Track: R.I.O.T. onderzoekt de mechanismen van een opstand. Hoe individuen vastlopen in het systeem. Hoe de stem van de eenling aan kracht wint dankzij een groep. Hoe sisterhood en broederschap kunnen ontstaan in tijden van toenemende polarisatie. Maar bovenal: de transformatieve kracht van hoop, die vleugels geeft en richting geeft aan de toekomst.

Pay what you can met korting?
We proberen de tickets zo toegankelijk mogelijk te maken, voor zo veel mogelijk mensen. Daarom kiezen we voor een pay what you can-systeem. Aan jou om te bepalen welke ticketprijs past binnen je huidige financiële situatie. Voor de Tracks kies je normaal gesproken uit €5/€10/€15. Voor de Sirene Sale hebben we die prijs volgens beproefd recept gehalveerd: €2,50/€5/€7,50. Aan jou om te bepalen welke ticketprijs past binnen je huidige financiële situatie. Als een lager tarief het je zou vergemakkelijken naar het theater te komen, ben je vrij dat tarief te selecteren. Ga je voor de maximale korting? Of heb je geen korting nodig en betaal je een hogere ticketprijs? Dan maak jij het mogelijk dat anderen minder betalen.

#ikbendoorjou

Wees er snel bij want de Sirene Sale duurt 24 uur en op=op! Kaarten zijn te koop via de voorstellingspagina van Track: R.I.O.T.

Op maandag 5 september is er weer een nieuwe Sirene Sale.

100 kaarten x 50% korting x 24 uur lang

Wees er snel bij want op=op!

Kaarten zijn te koop via de voorstellingspagina van Track: R.I.O.T

Op maandag 5 september is er weer een nieuwe Sirene Sale.