Amanda Harput

Track: Reflections

Theater Rotterdam: Alida Dors
wo 1 sep - zo 5 sep
Verschillende weerspiegelingen van de wereld waarin we leven

We openen het seizoen met Reflections, een Track in eindregie van Alida Dors. Verschillende makers delen hun werelden en verhalen door een afwisselend programma met dans, performance, spoken word en muziek aan te bieden. Tijdens Reflections vlechten we de verschillende verhalen, makers en bezoekers aan elkaar om zo invoelbaar te maken dat we onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ben jij je bewust vanuit welk perspectief jij naar de wereld kijkt? 

Tijdens Reflections loopt het publiek in vaste routes door verschillende ruimtes en laat zich meevoeren door de meerstemmigheid van makers. Met performances van o.a. Davy Pieters, ARIAH LESTER, Roxy Verwey, Staceyann Chin en Sue-Ann Bel. De route wordt verbonden door ‘haar’. Het esthetische aan haar is dat het meer dan alleen de mode reflecteert, maar ook symbool staat voor, verbinding, verschillende perspectieven, voor je eigen identiteit, je DNA. In veel culturen wordt haar gezien als één van de zetels van levenskracht.

We werken in deze track vanuit de filosofie/gedachten ‘ik ben door jou’.  Als mens zijn we allemaal met elkaar verbonden en dragen samen bij aan het grotere geheel. Door naar elkaars verhaal te luisteren kunnen we een breder perspectief creëren en worden we  bewust van onze eigen voorkeuren en beleving van de werkelijkheid. Reflections bevraagt hoe jij in het leven staat en welke positie jij bewust of onbewust aanneemt.

Welke prijs betaal jij?
Voor de Track Reflections bieden we je de mogelijkheid om te kiezen welke prijs je betaalt.
Kies je voor de regular route van € 12,50? Of ga je voor de golden route van € 25,00? Wanneer je kiest voor de mogelijkheid om een duurder ticket te kopen, maak je het mogelijk dat iemand anders goedkoper naar het theater kan gaan. Maar wat doet die daad van solidariteit met jouw verwachtingen van de track?

Tracks
Vorig seizoen heb je al kennis mogen maken met een nieuwe vorm van theatrale vertelling “de Tracks”. Dit concept, geconstrueerd tijdens corona, gaat mee de toekomst in. Theater Rotterdam neemt je mee op een onbekend spoor, een theatrale route waarbij elke ruimte een podium kan zijn. Tracks vinden plaats in onze eigen gebouwen, maar ook buiten, in de wijken van Rotterdam.

Praktische informatie

Ieder tijdslot bestaat uit 2 routes (golden route en regular route). Het is mogelijk om op een andere dag of in een ander tijdslot een ticket te kopen voor de andere route. Er is een verschil en er zijn overeenkomsten tussen beide routes. Durf jij beide routes te volgen?

Let op!
Reflections is een looproute van 1,5 uur die helaas niet toegankelijk is voor mensen in een rolstoel of slecht ter been zijn.

Tijdens Reflections wordt er gebruik gemaakt van rook, bewegend licht en andere effecten.

In de Track: Reflections wordt zowel Nederlands als Engels gesproken.


Team

Regie Alida Dors Van en met Davy Pieters, Roxy Verwey, Naomie Pieter, ARIAH LESTER, Sue-Ann Bel, Staceyann Chin, Mizaigeny Kobi, Sanne Deinum, Paula Alvala, Kitchen’s Light, Xander van den Corput, Liza Panjoel, Fiona Dekkers, Yordana Rodriguez, Dietrich Pott, Darion Thompson, Ser Sebico, Lamin Barrow, Matthieu Wijdeven en Linar Ogenia Scenografie Ascon de Nijs Componist Big Jay Video Davids Danoss Lichtontwerp Axel Dikkers Kostuums Karin van der Leeuw, Erik Bosman Rekwisieten Noa Müller Technische productie John Thijssen Techniek Sidney van Geest, Hein van Leeuwen, Peter Leeuwenburgh, Andi Krijgsman, Arjen Fortuin, Maurice Leentvaar, Jasper De Groot, Jacco De Wijs, Marcel Brand, Marcel Janssen, Marvin van den Berg, Jimmy Niesen, Mike van Dijk, Nathanaël Adriaanse, Jeroen Koster, Michiel Struijk Productie Anne van Buuren en Yoka van Zuijlen Marketing en communicatie Nicole Bettonviel, Robin Laurens en Kirsten Lipman Pers Dieke van der Spek Coördinatie MPS Nina Arts