Unseen

Jakop Ahlbom Company
wo 16 feb 20:00 - 21:20
Een melancholiek liefdesdrama in de visuele stijl van Lebensraum
  • 16 feb
    20:00 - 21:20
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal

Pas als er een inbreker in huis opduikt, lukt het een man en een vrouw iets te doen aan de impasse in hun relatie. Jakop Ahlbom maakt er fysiek en poëtisch theater van. Met humor. 

Een ongelukkige vrouw kan het verleden niet van zich afschudden. Een echtgenoot voelt zich gefrustreerd en eenzaam. Een stille inbreker overnacht in lege huizen. 

Juist die inbreker zet de relatie van de man en de vrouw nog meer onder druk. Door zijn verschijning beseffen ze wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film Bin jip. In de voorstelling is opnieuw Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is het een fysieke en poëtische voorstelling met humor.

Onderdeel van:
Language no problem

Team

regie Jakop Ahlbom dramaturgie Judith Wendel decor Douwe Hipma, Marlies Schot licht Yuri Schreuders kostuums Esmée Thomassen geluid Wim Conradi met Jakop Ahlbom, Reinier Schimmel en Silke Hundertmark