Mark Bolk

Motel Mozaique 2022

MoMo
vr 22 apr - za 23 apr
Muziek. Performance. Kunst. Tours. Sleep-in. Straat.

De 20e editie van MOMO Festival vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2022. Ontdek de tofste nieuwe muziek, performance en kunst op de vetste locaties en verstopte plekken van Rotterdam. We hebben al meer dan 30 acts bekend gemaakt en de kaartverkoop is in volle gang!

Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

Drie dagen pakken we je telkens weer in met ontmoetingen. Gemakkelijk en soms ietwat ongemakkelijk. We steken je in een nieuwe jas die je meteen lekker vindt zitten. Je favoriete nieuwe muziek, kunst om aan te vergapen, uitdagende performance, straatbeelden. En we dagen je uit jezelf te leren kennen door de jas die je niet past. De schoonheid van de tegenpool, het onbekende.
We programmeren naar potentie, met hier en daar wat verdiende sporen. We bouwen constant aan toffe en onvoorspelbare samenwerkingen in muziek en performance. Botsingen die leiden tot een blijvende herinnering en vaak een langdurig partnerschap.

Ontdek de muziek line-up van MOMO Festival 2022 met onze playlist op Spotify: https://open.spotify.com/playlist/744ikbWmD1aW1XQzpG5VVG

Meet the line - up

Het Britse moa moa verrast met hun psych-pop tunes, de Namibisch-Nederlandse artiest Shishani vermengt soul, jazz, indie rock en ritmes uit Namibië. Amsterdammer Cero Ismael creëert een mix van R&B-zang, lo-fi indiepop en mellow rap. Een audiovisueel optreden zie je van Moze Naél, Winterdagen & Hami Roshan, terwijl de intergalactische ster ARIAH LESTER je meeneemt op een contrastrijke en emotionele reis. Dit zijn slechts enkele van de artiesten die dit jaar op MOMO Festival optreden. Zij voegen zich bij onder meer S10, Balimaya Project, Sylvie Kreusch, Meskerem Mees, Christian Löffler & Detect Ensemble, caroline en vele anderen in de spannende line-up.

Alle nieuwe namen op een rijtje: ARIAH LESTER, BABEurs/400, Cero Ismael, Don Melody Club, Elijah Waters, Fantoompijn, Gaidaa, Golubjevaite, moa moa, Mazey Haze, Moze Naél x Winterdagen x Hami Roshan, Shishani en VANTA000BLACK.