The Music is Present

Cora Bruggraaf & Hans Eijsackers
O. 2022
zo 29 mei 11:30 - 12:30
Laat je persoonlijk toezingen of ervaar deze één-op-één aubades van iets meer afstand
  • 29 mei
    11:30 - 12:30
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Hal Theater

Er staan twee stoelen voor de vleugel. Op één ervan zit Cora. De andere stoel is beschikbaar voor iedereen die wil – en als je gaat zitten word jij persoonlijk toegezongen.

Muziek speciaal voor jou. Of je kijkt toe en ziet wat er gebeurt. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen. Je hoeft ook niet te gaan zitten, je kunt ook gewoon komen kijken. The Music is Present is geïnspireerd op The Artist is Present van Marina Abramovich – een performance in de MoMa in New York.

Cora Burggraaf zong over de hele wereld in grote operahuizen als de Royal Opera House (London), Bayerische Staatsoper (München), San Fransisco Opera, Salzburger Festspiele en De Nationale Opera (Amsterdam). Ze werkte met gerenommeerde orkesten en dirigenten. Ze gaf vele liedrecitals en kamermuziekconcerten met geweldige collega’s in zalen als de Wigmore Hall, het Concertgebouw in Amsterdam, De Frick Collection in New York. In de laatste jaren is ze ook haar theatrale talent meer aan het onderzoeken, en heeft ze een aantal bijzondere projecten op poten gezet.

 

“Cora kleurt graag buiten de lijntjes. Ze bedenkt spannende projecten en gaat graag op andere manieren om met publiek, in het geval van The Music Is Present op bijzonder intieme manier.” Guy Coolen (artistiek directeur O.)

Onderdeel van

Team

Zang Cora Burggraaf Piano Hans Eijsackers