Knock-Out

Jakop Ahlbom Company / ISH Dance Collective / DeLaMar Theater
wo 23 nov 20:00 - 21:25
Een turboslapstickvoorstelling
  • 23 nov
    20:00 - 21:25
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal

Deze ode aan de actiefilm was een absolute hit in 2021 en is nu in terug in het theater en dit keer door het hele land te zien! 

In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten. Het publiek krijgt geen tijd voor bezinning, zit zwetend op zijn stoel, met een verhoogde hartslag.

"De klungelige en ietwat naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl ze wachten op het losgeld, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een ultieme poging het geld veilig te stellen."

In de pers

"Actietheater Knock-out slaat in een klap raak." ★★★★★ De Telegraaf

"De performers worden fysiek tot ongekende hoogten gestuwd." ★★★★★ de Volkskrant

"Uitzinnige ode aan de klassieke knokfilm." Het Parool

"Een meesterlijke mix van dans en vechtsporten." Theaterkrant

"Een knokpartij die zijn weerga niet kent." NRC

Team

Regie Jakop Ahlbom Choreografie Marco Gerris Dramaturgie Judith Wendel Scriptontwikkeling Jakop Ahlbom en Judith Wendel Spel Lisa Groothof, Patrick Karijowidjojo, Leonard Lucieer,  Tyrone Menig, Freek Nieuwdorp, Arnold Put, Bodine Sutorius Muziek / Geluidsontwerp Leonard Lucieer en Wim Conradi Decorontwerp Thomas Rupert Lichtontwerp Marc Heinz Kostuumontwerp Esmée Thomassen Productie Sarah Faye van der Ploeg, Marja de Wit Technische productie Tom Vollebregt, Daan Stigter