Sribi Switi | 4+

Lloyds Company
zo 16 okt
Een heerlijke, speelse droomwereld

In een speelse droomwereld nemen twee hiphopdansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven. 

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphopdansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse- als Nederlandse kinderverhalen en -liedjes. 

 

LLOYDSCOMPANY 
Bij Lloydscompany van de Rotterdamse hiphoppionier Lloyd Marengo komen dansers, upcoming urban makers én de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. 

 

Randprogramma
12:30 - 12:50 Bucket drumming door Bennie Semil
15:30 -15:50 Voorlezen Bnice Poetry Anansi de Spin

Team

Concept / choreografie Lloyd Marengo Performance/zang Gerson Bouman Performance Neha Akhtar Live muziek, zang, beatbox Ruud van Schaik Muziek Stijn van Strien Spoken word Burnice Hiwat Decor, kostuums Jorrien Schoneveld Licht Paul van Laak Video Jasper Spobeck Techniek Quintus Visser Dramaturgische begeleiding Bart Deuss, Renee Trijselaar Met dank aan Nabil Ouelhadj

Sribi Switi komt tot stand met steun van Gemeente Rotterdam, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Elise Mathilde Fonds, Janivo Stichting, Erasmusstichting, Stichting van Wijngaarden Boot, Van Leeuwen Van Lignac Stichting