Hotel Hierwaardaar | 8+

De Dansers / Het Filiaal theatermakers
zo 9 okt 15:00
Danstheater over dwalen en ontdekken
  • 9 okt
    15:00
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. 

Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. 

De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en ontdekken voor iedereen vanaf 8 jaar. 

Onderdeel van:
Met de hele familie

Team

Gemaakt door Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tarjan ism de spelers Choreografie Josephine van Rheenen Regie Ramses Graus Compositie Gábor Tarján Decorontwerp/ Kostuumadvies Hiske de Goeje Spelers Marie Khatib-Shahidi/Yoko Ono Haveman, Wannes De Porre, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna Regieadvies Monique Corvers Lichtadvies Varja Klosse Technisch voorbereider Joost Giesken Techniek Marco Chardon en Bauke Moerman