Meerdere stops op de Vlaamse lijn bezoeken? Kies dan één van onze Vlaamse bundels en kijk met korting! 

Naast dat we bij Theater Rotterdam de mooiste, indrukwekkendste en belangrijkste theatervoorstellingen van Nederlandse bodem aan je tonen, hebben we altijd een bijzondere plek in ons aanbod gereserveerd voor de gezelschappen uit Vlaanderen. Theater uit het land van Guy Cassiers en Jan Fabre, dans uit het land van Anne Teresa De Keersmaeker en Alain Platel, het staat al jaren veelvuldig op ons menu.

Dit najaar kun je in korte tijd vier verschillende hoogstaande voorstellingen van Vlaamse gezelschappen bijwonen in onze zalen. In november kun je maar liefst twee keer naar NTGent, met de indringende voorstelling Grief & Beauty in de grote zaal en Dissident in de kleine. In december volgen dan het spectaculaire en fabelachtige The Sheep Song van FC Bergmann en vlak voor kerst de heroische dansvoorstelling Nomad van Sidi Larbi Cherkaoui. We hebben deze Vlaamse pareltjes voor je verzameld op deze Vlaamse lijn-pagina.

Stap op de Vlaamse lijn met korting
Omdat wij extra verheugd zijn dat we dit najaar weer gewoon onze Vlaamse vrienden mogen verwelkomen willen we je aanmoedigen om een aantal van deze niet te missen hoogtepunten in je agenda  te zetten en komen we met een kortingsactie. Als jij twee van de genoemde grotezaalproducties boekt betaal je slechts € 50,- voor twee voorstellingen. Als vakpasser of jongere t/m 30 jaar betaal je zelfs maar de helft. Klik op de data van jouw keuze en boek de samengestelde combi's nu hieronder:

THE SHEEP SONG 18/12 - NOMAD 22/12
(klik hier als je een vakpas hebt of jonger bent dan 30)

THE SHEEP SONG 18/12 & NOMAD 23/12
(klik hier als je een vakpas hebt of jonger bent dan 30)

THE SHEEP SONG 19/12 & NOMAD 22/12
(Klik hier als je een vakpas hebt of jonger bent dan 30)

THE SHEEP SONG 19/12 & NOMAD 23/12
(klik hier als je een vakpas hebt of jonger bent dan 30)Events in dit thema