New Wave
New Wave Catering, gestart door de oprichters van de Vegan Pizza Bar, is niet bang om te experimenteren. Met verrassende, smakelijke gerechten willen ze de ervaring van voedsel vergroten. Hun missie is om bedrijfs- en evenementencatering duurzamer te maken, waarbij het werken met reststromen de basis vormt. “De groenteboer belt ons op als hij 200 kilo paddenstoelen over heeft, of 100 kilo tomaten. Met meerdere van zulke partners om ons heen, kunnen we bijna ons volledige aanbod leveren op basis van reststromen. Maar we gaan nog verder om verspilling te minimaliseren: bij onze dagelijkse cateringklussen nemen we wat overblijft weer mee, om opnieuw te verwerken. Van overgebleven brood maken we bijvoorbeeld broodpudding. Dat kunnen we goed invriezen en leveren als er vraag naar is.”
Holie Pizza
Met pizza-ovens en live pizzabakkers, is de catering van Holie Pizza een bijzondere aanvulling op een event. Lekker eten in combinatie met beleving én duurzaamheid, is de drijfveer van Holie Pizza. “Laten we eerlijk zijn, op een borrel of personeelsfeest wil je voornamelijk dat mensen lekker eten en drinken. Onze pizzabakkers zorgen voor een sfeer waarmee we mensen verbinden met eten dat gruwelijk lekker én duurzaam is. Duurzaam eten betekent voor ons eten zonder vlees of vis, met producten uit het seizoen en lokaal gesourced. En bovenal belangrijk: met minimal food-waste.”
SUGO
Wie kent ze niet? De beroemde vierkante pizza's van SUGO, ook wel ‘pizza al taglio’ genoemd, die in slices worden geknipt. Daarnaast heeft SUGO een ruime keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. SUGO streeft naar het beste van het beste op elk vlak. Duurzaamheid is daar onderdeel van. Om voedselverspilling tegen te gaan, gebruiken zij ‘afgekeurde' tomaten, die door een krasje of een deukje ongeschikt zijn voor de supermarkt, voor hun pizzasaus. Daarnaast gebruikt SUGO geen plastic en wordt elke bezorging geleverd op elektrische scooters en fietsen.

Wachtlijst

Wensenlijstje

Toegevoegd:

Naar wensenlijstje

Inschrijven voor onze nieuwsbrief