Kijk, lees en luister

Nieuws

Klaar om te daten met het onbekende?

'L’amour', 'Liefde', 'Liebe', liefde kent vele vormen en maten. Ben je klaar om te daten met het onbekende?

Lees verder
Nieuws

Theater Rotterdam x Kaapse Brouwers

Theater Rotterdam en Kaapse Brouwers slaan de handen ineen en lanceren op 27 september een theatrale IPA en een eigenzinnige limonade: Kaapse T en Kaapse R. Kom je langs om ze tijdens Feeling Curious? te proeven?

Lees verder
Nieuws

This is not a dance getipt door de media

This is not a dance van Nastaran Razawi Khorasani gaat op 21 september in première bij Theater Rotterdam en de recensenten kijken ernaar uit! Zowel De Volkskrant, NRC als de Groene Amsterdammer noemen deze performance een van de hoogtepunten van het nieuwe culturele seizoen.

Lees verder
Nieuws

Maak kennis met Herman van Karnebeek

Op 7 augustus is Herman van Karnebeek begonnen als de nieuwe zakelijk directeur van Theater Rotterdam. Hij stelt zich graag aan je voor.

Lees verder
Nieuws

Vantastic Sweets wint Keti Koti Cake Off

Na weken voorbereiding presenteerden zaterdag 1 juli acht Rotterdamse bakkers hun Keti Koti lekkernij in een bomvol Theater Rotterdam. Het publiek koos samen met een vakjury de lekkerste en meest bij Keti Koti passende lekkernij.

Lees verder
Nieuws

Cherish Menzo groots geprezen voor D̶A̶R̶K̶MATTER

Supergoed nieuws voor Cherish Menzo en haar team! D̶A̶R̶K̶MATTER is namelijk voor meerdere mooie prijzen genomineerd en geselecteerd. Vanuit Theater Rotterdam en Productiehuis Theater Rotterdam feliciteren we Cherish van harte met deze prachtige lijst aan erkenning.

Lees verder
van 31