Kijk, lees en luister

Nieuws

Update n.a.v. de persconferentie 14-01-22

Afgelopen vrijdag heeft de regering nieuwe versoepelingen aangekondigd voor o.a. scholen, winkels en contactberoepen. Helaas zijn er op korte termijn geen versoepelingen mogelijk voor theaterbezoek. Op dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie, met hopelijk goed nieuws voor cultuur en horeca.

Lees verder
Nieuws

Hallo, nieuwe collega?

We zijn bij Theater Rotterdam op zoek naar een senior marketeer, eventmanager, medewerker kassa/receptie én een stagiair content en vormgeving

Lees verder
Nieuws

Verhalen van ISK leerlingen centraal in voorstelling Theater Rotterdam

Jongeren in de middelbare schoolleeftijd die nieuw zijn in Nederland, komen terecht in Internationale Schakelklassen (ISK). Verschillende scholen in Rotterdam hebben zo’n ISK-afdeling, waaronder het Wolfert College. Issam Ashour zit daar in 5 vwo en Alicia Mendes in 3 havo.

Lees verder
Nieuws

Fijne feestdagen namens heel TR

2021 was een bijzonder jaar, en in 2022 wordt alles hopelijk alleen nog maar mooier. Fijne feestdagen namens iedereen bij Theater Rotterdam, en blijf vooral gezond! 

Lees verder
Nieuws

Wij sluiten onze deuren t/m 14 januari

We hebben begrip voor de noodzaak om nu stevig in te grijpen. We hebben daarom besloten dat we een radicale stap moeten zetten

Lees verder
Nieuws

Maandag 13 december start kaartverkoop. Let's go!

Zet ’m in je agenda: op maandag 13 december om 14.00 uur start de kaartverkoop van de tweede helft van seizoen 21-22.

Lees verder
van 31