Kijk, lees en luister

Nieuws

Stagiair(e) Marketing en Communicatie gezocht!

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Marketing en Communicatie? We zijn op zoek naar een enthousiaste student die een MBO, HBO of WO opleiding volgt binnen de richting marketing en communicatie. 

Lees verder
Nieuws

Hans Croiset neemt afscheid met Eindspel bij Theater Rotterdam

De bejubelde voorstelling Eindspel in regie van Erik Whien is in mei en juni 2022 opnieuw in de theaters te zien. Voor Hans Croiset is het zijn allerlaatste rol op toneel. Na een indrukwekkende carrière van bijna 70 jaar neemt hij afscheid.

Lees verder
Nieuws

Merel Smitt laat Rotterdammers anders naar de stad te kijken

Theater, dat is in een donkere zaal stilzitten en kijken naar acteurs die teksten uitspreken op een podium, toch? Dat het ook veel meer kan zijn, laat theatermaker Merel Smitt zien.  

Lees verder
Nieuws

Nationale Dodenherdenking bij Theater Rotterdam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien onder de naam Theater Na de Dam. Ook Theater Rotterdam doet mee aan deze landelijke manifestatie. 

Lees verder
Nieuws

Bejubelde toneelbewerking van Slachthuis vijf keert terug naar Rotterdam

"Slachthuis vijf doet je happen naar adem” ★★★★★ NRC

Lees verder
Nieuws

OFFBEAT Magazine

Wat drijft ons om te maken wat we maken? In OFFBEAT onderzoekt, bevraagt, ontsluit en ontvouwt Theater Rotterdam haar verhalen. Verhalen die wij, jij en ik maken zonder dat we het misschien door hebben. Verhalen die meer verteld mogen worden.

 

Lees verder