Techniek

Theater Rotterdam locatie Schouwburg heeft drie zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal en Krijn Boon Studio. Ook zijn er voorstellingen in het Haltheater, programmeren we bij Theater Rotterdam locatie William Boothlaan en op locatie zoals op De Parade. De technische gegevens van locatie Schouwburg kun je hieronder per zaal downloaden in een zip-bestand. Voor de gegevens van de zalen op locatie Witte de With vindt kun je contact opnemen met de Theater Technische Coördinatie (010-4044133).

Als je naar TR Schouwburg komt

In de Mauritsstraat is parkeerruimte gereserveerd voor decorwagens. Medewerkers van het gezelschap die met een personenauto of -bus komen kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het Schouwburgplein (doorrijdhoogte max. 2,00 m). Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Korting op het parkeertarief is mogelijk via de website Parkeren in Rotterdam. Voor meer informatie over de route naar beide locaties, klik hier.

Vacatures

Er zijn op het moment verschillende vacatures beschikbaar binnen de Technische Dienst. Voor informatie hierover, neem contact op met sebas.vanhaperen@theaterrotterdam.nl

Technische gegevens

 

Voor vragen, neem contact op met:

Theater Technische Coördinatie: Sefton Geubbels & David Teekens
Telefoon: 010-4044133
Email: theatertechnischecoordinatie@theaterrotterdam.nl