Waarom doneren?

Dankzij jouw steun kunnen wij een theater voor iedereen zijn. Door samen te werken met een grote groep theatermakers, kunstenaars en performers met verschillende achtergronden en perspectieven, door te investeren in de theatermakers en theaterliefhebbers van de toekomst, en door theater toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wij zijn er voor en door jou. Door jou zijn wij er voor iedereen.  

TR Citizens
Wat is kunst en wie bepaalt dat? TR Citizens is een programmareeks waarin steeds het levensverhaal van een willekeurige ‘gewone’ Rotterdammer centraal staat. Je kunt aan de buitenkant van iemand niet zien welke (kunst)wereld er achter schuilgaat. Maar wat we wel al weten: het verdient een plek in Theater Rotterdam. Het liefst komen alle inwoners van Rotterdam een keer aan de beurt!

Meer weten?

Heb je vragen over donatiemogelijkheden, over onze ambassadeursclub De Schouwburgers, over het oprichten van een Fonds op Naam, het nalaten aan Theater Rotterdam of belastingvoordeel voor Culturele ANBI’s? Of heb je andere vragen?

Neem contact op met de afdeling Development via development@theaterrotterdam.nl of 010- 4044111. Of kijk op tr.nl/steunons voor meer informatie.