Draag jij TR een warm hart toe?

Theater Rotterdam toont en maakt veelvormig, meerstemmig en toonaangevend theater voor een breed publiek.  
 
Net als Rotterdam zijn wij altijd in beweging. Wij bevragen tradities en systemen, houden onszelf en anderen een spiegel voor. Wij brengen stemmen, perspectieven, theatervormen en talen samen. Omdat wij geloven in een nieuw wij. Daar hebben we elkaar voor nodig. Zij aan zij, schouder aan schouder. Laat je verwachtingen los, omarm de verschillen en leer van elkaar. Moving forward together, daar gaan we voor. 
 
Juist nu is het belangrijk dat wij bij kunnen dragen aan verbinding en saamhorigheid. Draag je Theater Rotterdam een warm hart toe en geef je ons een extra steun in de rug? Word donateur en maak deel uit van de beweging. 
 


“In ons theater moet het gaan over ontmoeting, nieuwsgierig zijn naar de ander. Ons hogere doel is om de meerstemmigheid van de stad te laten klinken.” 
- Artistiek directeur Alida Dors 

Waarom doneren?

Dankzij jouw steun kunnen wij een theater voor iedereen zijn. Door samen te werken met een grote groep theatermakers, kunstenaars en performers met verschillende achtergronden en perspectieven, door te investeren in de theatermakers en theaterliefhebbers van de toekomst, en door theater toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wij zijn er voor en door jou. Door jou zijn wij er voor iedereen.  

Zo kun je doneren

Er zijn verschillende manieren om een donatie te doen aan Theater Rotterdam.

Mede mogelijk gemaakt door jou

TR Citizens
Wat is kunst en wie bepaalt dat? TR Citizens is een programmareeks waarin steeds het levensverhaal van een willekeurige ‘gewone’ Rotterdammer centraal staat. Je kunt aan de buitenkant van iemand niet zien welke (kunst)wereld er achter schuilgaat. Maar wat we wel al weten: het verdient een plek in Theater Rotterdam. Het liefst komen alle inwoners van Rotterdam een keer aan de beurt!

Meer weten?

Heb je vragen over donatiemogelijkheden, over onze ambassadeursclub De Schouwburgers, over het oprichten van een Fonds op Naam, het nalaten aan Theater Rotterdam of belastingvoordeel voor Culturele ANBI’s? Of heb je andere vragen?

Neem contact op met de afdeling Development via development@theaterrotterdam.nl of 010- 4044111. Of kijk op tr.nl/wordvriend voor meer informatie.