Word Vriend van Theater Rotterdam

Wij zijn Theater Rotterdam. Wij maken en tonen grenzeloos theater, en geven nieuwe makers de ruimte om zich te ontwikkelen. Door licht te schijnen op ieders verhaal, brengen wij mensen dichter tot elkaar. 

Juist nu is het belangrijk dat wij bij kunnen dragen aan verbinding en saamhorigheid. Dankzij jouw steun kunnen wij een meerstemmig theater voor iedereen zijn. Draag jij Theater Rotterdam een warm hart toe? Word donateur en maak deel uit van de beweging.

 

Waarom doneren?

Dankzij jouw steun kunnen wij een theater voor iedereen zijn. Door samen te werken met een grote groep theatermakers, kunstenaars en performers met verschillende achtergronden en perspectieven, door te investeren in de theatermakers en theaterliefhebbers van de toekomst, en door theater toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wij zijn er voor en door jou. Door jou zijn wij er voor iedereen.  

LEES VERDER

Word Vriend

Al vanaf €50 per jaar kun je vriend worden van Theater Rotterdam.

  • Jaarlijkse Vriendenavond: ontmoet Vrienden en ga samen naar de voorstelling
  • Altijd op de hoogte:  we informeren je 2 keer per jaar wat er met je donatie is gedaan
  • Speciale kortingen: speciale kortingen voor Vrienden op geselecteerde voorstellingen
  • Vriendenavond 2024:  9 februari 2024 (inclusief bezoek Closed Eyes)

Word Mecenas

Ben jij de nieuwe Mecenas? Bij giften van € 500,- tot € 5.000,- per jaar nodigen we je niet alleen uit voor premières en andere feestelijke events, maar ook om persoonlijk kennis te maken en van gedachten te wisselen met onze programmeurs en directie tijdens de mecenaslunches en -avonden. Je wordt uitgenodigd voor relatieavonden, waarmee je deel wordt van een dynamisch netwerk van interessante mensen uit het Rotterdamse maar ook daarbuiten.

  • Uitnodigingen premières en relatieavonden:  4x per jaar relatieavond in divers gezelschap
  • TR pas: je ontvangt een speciaal kortingstarief voor de voorstellingen
  • Jaarlijks Mecenasdiner: ontmoet directie en programmeurs tijdens een exclusief diner. Dit jaar op 9 november! Plus bezoek de nieuwste voorstelling van Wunderbaum Bla Bla Bla Act Now 2.0 .
  • Speciale korting en aanbiedingen: we verrassen je een aantal keer per jaar met een mooie aanbieding
  • Culturele ANBI status: Als Mecenas ontvang je belastingvoordeel bij een periodieke gift, lees hier meer.

AANMELDEN        

NEEM CONTACT OP

Doneer eenmalig via Tikkie

Wil je ons wel graag steunen, maar niet als vaste donateur? Doe dan een eenmalige bijdrage. Dat is zo gebeurd, heel simpel via een Tikkie. Want elk bedrag, klein of groot, maakt impact.

Dank je wel!

Doneer direct

Nalaten aan Theater Rotterdam

Niet zo leuk om aan te denken, zeker niet tijdens een mooi ‘avondje aan’. Wel goed om te weten dat het mogelijk is om Theater Rotterdam op te nemen in je testament. Hiermee laat je zelfs na je leven nog een stempel achter op het theaterlandschap van Rotterdam. 

LEES MEER

Meer weten?

Heb je vragen over donatiemogelijkheden, het nalaten aan Theater Rotterdam of belastingvoordeel voor Culturele ANBI’s? Of heb je andere vragen? Neem contact op met de afdeling Development via development@theaterrotterdam.nl of 010- 4044111.  

De Algemene Voorwaarden Doneren kun je lezen door op onderstaande button te klikken.

ALGEMENE VOORWAARDEN DONEREN