Waarom doneren?

Dankzij jouw steun kunnen wij een theater voor iedereen zijn. Door een podium te bieden aan een grote groep theatermakers, kunstenaars en performers met verschillende achtergronden en perspectieven, door te investeren in de talenten van jongeren en door theater toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wij zijn er voor en door jou. Door jou zijn wij er voor iedereen.

Welcome To Our Guesthouse
Het artist-in-residence- én presentatieprogramma Welcome To Our Guesthouse is het kloppende hart van Productiehuis Theater Rotterdam. Ieder jaar stellen wij vier weken lang ons huis helemaal ten dienste van vier veelbelovende makers die nog onder de radar van het grote publiek zijn gebleven. In 2023 zijn dat Cherish Menzo, Djuwa Mroivili, Joshua Serafin en Christian Yav.
Ballpark
Theater Rotterdam investeert in de toekomst, door het ontdekken, ondersteunen en ontwikkelen van jong talent. Het project Ballpark geeft de regie aan de talenten zelf. Dit doen wij door een groep jongeren te vragen programma’s en events te organiseren in en rondom ons huis, die zij helemaal op hun eigen manier mogen invullen. Bovendien dient de groep ‘Ballparkers’ als klankbord voor Theater Rotterdam, zodat hun specifieke kennis en ideeën ook binnen de organisatie verspreid worden.
Skatepark
Door relaties aan te gaan met lokale community’s, willen wij van ons theater een plek voor iedereen maken. Voor haar voorstelling Skatepark ging choreograaf Mette Ingvartsen aan het werk met een groep Rotterdamse skaters. Tijdens de speeldagen was de hal van TR25 Schouwburg omgetoverd tot een heuse skatebaan, in samenwerking met Skateland. Ook organiseerden we samen een skatewedstrijd voor jong en oud. Een groot succes, dat smaakt naar meer.

Meer weten?

Heb je vragen over donatiemogelijkheden, over onze ambassadeursclub De Schouwburgers, over het oprichten van een Fonds op Naam, het nalaten aan Theater Rotterdam of belastingvoordeel voor Culturele ANBI’s? Of heb je andere vragen?

Neem contact op met de afdeling Development via development@theaterrotterdam.nl of 010- 4044111. Of kijk op tr.nl/steunons voor meer informatie.