Onbeperkt naar Vlakke Vloertheater

Ben je liefhebber van vernieuwend en avontuurlijk theater in de kleinere zalen? Dan is de Vlakke Vloerkaart voor jou! Daarmee kun je een jaar lang onbeperkt naar alle voorstellingen in de vier Vlakke Vloerzalen van Theater Rotterdam: de Kleine zaal en Krijn Boon Studio in TR Schouwburg en de Zaal en Studio in TR Witte de With.

Hoe werkt de Vlakke Vloerkaart?
Als je de Vlakke Vloerzalen van Theater Rotterdam graag en vaak bezoekt, dan levert de Vlakke Vloerkaart een aanzienlijk voordeel op. Voor € 180,00 per seizoen kun je namelijk onbeperkt naar alle voorstellingen in onze vier Vlakke Vloerzalen. In deze zalen programmeren wij per seizoen ongeveer 250 voorstellingen, dus dat is veel theater voor je geld! De Vlakke Vloerkaart is geldig voor de vaste periode van een seizoen, en loopt dus van zomer tot zomer. 

Hoe bestel ik een ticket met een Vlakke Vloerkaart?
Als je een Vlakke Vloerkaart hebt, kun je een gratis ticket boeken voor alle voorstellingen in onze Vlakke Vloerzalen. Dat kan op meerdere manieren: op de website van Theater Rotterdam, aan de kassa of telefonisch via 010-4118110. Als je het ticket online wilt bestellen dien je eerst in te loggen met je persoonlijke inlognaam en wachtwoord.

Hoe ver van te voren kan ik een ticket bestellen?
Met een Vlakke Vloerkaart kun je voor het hele seizoen een ticket boeken voor een voorstelling. Mocht je uiteindelijk geen gebruik willen maken van je ticket, dan kun je het ticket annuleren door te bellen of te mailen met de kassa: 010-4118110 en kassa@theaterrotterdam.nl.

Hoe schaf ik de Vlakke Vloerkaart aan?
De Vlakke Vloerkaart kun je kopen op onze website, aan de kassa of via de telefoon (010 – 4118110).

Koop 'm hier

Voorwaarden Vlakke Vloerkaart

  • Per Vlakke Vloerkaart kun je één kaart per voorstelling reserveren (via de website, telefonisch of aan de kassa). 
  • De Onbeperkt Vlakke Vloerkaart kost € 180,00 per seizoen. Het seizoen loopt van zomer tot zomer, meestal van begin september tot eind juni. 
  • De Vlakke Vloerkaart geeft geen garantie op een plaats bij elke voorstelling, pas als je een voorstellingsticket hebt gereserveerd ben je verzekerd van toegang tot de voorstelling.
  • De kaart is strikt persoonsgebonden. Naast de Vlakke Vloerkaart kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden.
  • Restitutie van de aanschafprijs of een deel daarvan wordt niet verleend.
  • Bij oneigenlijk gebruik wordt de kaart ingenomen/ongeldig verklaard.
  • De Vlakke Vloerkaart is geldig voor voorstellingen in de kleine zaal en Krijn Boon studio in TR25 Schouwburg en alle zalen van TR8 William Boothlaan (concerten en festivals zijn uitgesloten, uitzonderingen voorbehouden).