Niek Hage

Motel Mozaïque 2023

MOMO
do 13 apr 20:00 - za 15 apr 20:00
Makes you wonder
 • 13 apr
  -
  15 apr
  20:00 - 20:00
  TR25 Schouwburg, Rotterdam
  Hele gebouw
  Geweest

De 21e editie van MOMO Festival vindt plaats op 13, 14 en 15 april 2023. Ontdek de tofste nieuwe muziek, performance en kunst op de vetste locaties en verstopte plekken van Rotterdam. De kaartverkoop is in volle gang!

Motel Mozaïque organiseert het hele jaar door festivals en concerten in Rotterdam. MOMO Festival in april is het grootste festival van de afgelopen 20 jaar: een crossover van genres in kunst, muziek en perfomances. De line-up is uiteenlopend. Van Afro-Indie sounds uit Nigeria tot energieke, elektronische UK Garage bangers en Rock, met een mix van punk, hiphop en soul met een kritisch stemgeluid. Check hier de timetable.

English

Motel Mozaïque is a cultural organisation that organises year-round festivals and concerts in Rotterdam. MOMO Festival in April is our largest festival, existing for over 20 years. It is the go-to festival for a crossover between genres in art, music and performances. We also organise guided tours, a free festival stage (MOMO Playground), a sustainability program and much more! The MOMO surprise factor never ceases to exist: each year our community is growing, going home with unforgettable MOMO moments. Check the timetable here.

Let op! Op zondag 16 april is de Marathon van Rotterdam. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van de stad. Check op deze website de precieze bereikbaarheid van het stadscentrum. 

Ontdek alvast de muziek line-up van MOMO Festival 2023 met op Spotify.