Christophe Raynaud De Lage

Möbius

za 6 mei - zo 7 mei

Als een zwerm vogels. Soms synchroon, maar altijd harmonieus. In verbluffend mooie bewegingen tarten de 19 acrobaten van het vermaarde Compagnie XY uit Frankrijk de zwaartekracht. Zonder rekwisieten. Met hun lichamen als enige werktuig. 

Voorafgaand aan Circusstad Festival is Compagnie XY al een week lang te gast in Rotterdam-Zuid met hun bijzondere project ‘Les Voyages’ Met de Nederlandse première van de voorstelling ‘Möbius’ presenteren we XY met veel trots ook in het theater.

Dit Franse gezelschap behoort zonder enige twijfel tot de meest gerenommeerde vertegenwoordigers van het circusgenre ter wereld. Voor hun nieuwste grote theaterproductie vol dans en acrobatiek ging het collectief bestaande uit in totaal 40 internationale acrobaten, de samenwerking aan met de bekende choreograaf Rachid Ouramdane.

Grensverleggend spectaculaire acrobatiek en indrukwekkende beelden in een choreografie van grote schoonheid. Of je nu liefhebber bent van circus of van moderne dans, Möbius mag je absoluut niet missen.