LIONSTORM

Club O.

Duimalot / Meirhaeghe x Sigurdsson feat. Klinck / LIONSTORM
do 25 mei - za 27 mei
Een verrassende late night line-up met live acts en DJ’s

In het laatste weekend presenteren we met Club O. een verrassende late night line-up met live acts en DJ’s. De zaal van TR wordt de nieuwste nachtclub van Rotterdam waar je performances ziet en tot in de late uurtjes kunt dansen. Van neo-classic sounds tot rauwe hiphopbeats en party bangers. Co-hosts: Club Gewalt en Pride Rotterdam.

do 25 mei Duimalot
Geïnspireerd door de poëzie van zijn moeder en met liefde voor ritmes, heeft de Utrechtse Gary Gravenbeek zich ontwikkeld tot all-round performing artist Duimalot. Afgestudeerd van de Dansopleiding Utrecht vervolgde de woordkunstenaar zijn weg in de theaterwereld. Uiteindelijk bracht dit hem tot het schrijven van zijn eigen muziek, gebaseerd op actuele onderwerpen en de wereld om zich heen. Het resulteert in rauwe, eerlijke hiphop waarmee hij luisteraars wil raken en activeren. Ondertussen heeft hij zijn carrière al veelbelovend afgetrapt; zo schreef hij voor het 900-jarig bestaan van Utrecht een lijflied voor de stad en is hij in 2022 onderdeel van de Popronde.


vr 26 mei Meirhaeghe X Sigurdsson feat. Klinck (live)
Voor deze bijzondere live performance ging de Belgische theaterregisseur Benjamin Abel Meirhaeghe samen met de IJslandse producer/componist Valgeir Sigurdsson op zoek naar een unieke combinatie tussen elektronische en eigentijdse klassieke muziek.
In een wereld vol turbulentie en (white) noise proberen deze kunstenaars de kunst van het luisteren terug te winnen en te herwaarderen, ruimte te creëren voor contemplatie, stilte en wonderlijke nieuwe composities. Het antwoord hierop je in een 60 minuten durende song cyclus met soundscapes. In co-creatie geschreven in Reykjavik en Antwerpen de artiesten, begeleid door de Belgische violiste Elisabeth Klinck.

za 27 mei LIONSTORM
LIONSTORM is Nederlands eerste queer rap formatie, ontstaan uit een gemis van queer representatie in de Nederlandse hiphop. Confronterende club anthems, grappig en vol punk activisme. De sexy rauwe stijl van het duo is uniek en herkenbaar, en komt terug in hun lyrics, performances, videoclips en merchandise. In de sound worden het dansbare en rauwe verenigd: van bubbling beats tot metal en grimey hiphop. Te horen in samenwerkingen met o.a. zangeres MEROL, Rachel Green en Hang Youth’s Abel van Gijlswijk.
Grenzen worden opgezocht, met geregelde YouTube en Instagram bans als gevolg, maar dat laat het vuur alleen maar harder branden. De shows zijn net zo onvoorspelbaar: het ene moment schud je je billen en vervolgens sta je middenin een mosh pit. Vergeet de norm en laat je meeslepen in de eigen wereld van LIONSTORM.

Dagticket voor 35 euro
Op één dag O. valt zoveel te zien. Koop een dagticket en maak je eigen O. beleving van vroeg tot laat, all over Rotterdam!