Foto: Ryan Djojokarso

Songs of HERFST

Ryan Djojokarso (NL)
vr 19 mei - za 20 mei
Een hoopvol ritueel voor het naderende einde

Na zijn spraakmakende voorstelling WINTER/21/J. en het hypnotiserende LENTE/22/K. is de hoofdrol in Ryan Djojokarso’s derde dansportret HERFST weggelegd voor de Dood. 

De Dood is in aantocht. Of zij zichzelf ook aankondigt is de vraag, maar dát zij komt staat vast. We kunnen er niet omheen. We moeten afscheid nemen. We zullen rouwen. We zullen een ritueel bouwen.

HERFST wordt een cross-over in dans, (opera)zang, theater en beeld, waarin afscheidsrituelen uit verschillende culturen samenkomen. In het najaar in de theaters, nu al een preview tijdens het O. met songs uit de voorstelling, vertolkt door Bernadeta Astari en Tiffany Vicario.

Dagticket voor 35 euro
Op één dag O. valt zoveel te zien. Koop een dagticket en maak je eigen O. beleving van vroeg tot laat, all over Rotterdam!

“Ryan Djojokarso maakt krachtig poëtische cross-over voorstellingen met een bijzondere rol voor zang en muziek. De songs van zijn nieuwe voorstelling zijn van betoverende schoonheid.”

Hans Blik, zakelijk directeur O.

Team

concept en regie Ryan Djojokarso compositie Jorg Schellekens performers Bernadeta Astari en Tiffany Vicario dramaturgie Jappe Groenendijk productie Kristy Ilyas