Konrad Sachadel

BlackBirds Festival

Dalton Jansen
Dutch Fire! | Dansweek 2023
zo 11 jun 11:30 - 23:00
  • 11 jun
    11:30 - 23:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Hele Gebouw

Dalton Jansen is terug bij Theater Rotterdam met een nieuwe editie van het BlackBirds Festival! Een dag vol met performances, talks, eten en zelfs een dancebattle. Het festival geeft ruimte aan talentvolle dansers en choreografen met nieuwe verhalen. Tijdens het festival wordt onder andere het werk van het BlackBirds Talentprogramma (i.s.m. Adam Khazamurdov) getoond.

BlackBirds Festival start met een dancebattle. Daarna vertellen Nederlandse productiehuizen over het Nederlandse vuurtje in de dans. Later op de dag zijn er 8 showcases met 8 makers uit het Nederlandse dansveld, namelijk: Robin Kroes x Pommelien van Hees, Henry O Taiwah, Arjuna van Leeuwen, Bruiser, Conny Janssen Danst, Senna Amarnis, Adam Khazahmurdov & Dalton Jansen. We sluiten de dag met een feestelijke afterparty op de Amapiano-beats van DJ Donn Stone. Be there! 

Programma BlackBirds Festival

11:30-12:00 Registratie deelnemers dancebattle (Foyer)
12:00-15:30 Dancebattle (Foyer)
16:00-17:15 Talk met Nederlandse productiehuizen (Erkerfoyer)
19:00-21:30 Showcases van 8 makers uit het Nederlandse dansveld (Grote Zaal, incl. pauze)
21:30-23:00 Afterparty (Foyer)

Met een ticket krijg je een bandje waarmee je toegang hebt tot alle onderdelen van het BlackBirds Festival. Het is dus ook mogelijk bij een deel van het programma aanwezig te zijn.

BlackBirds Festival vindt plaats op verschillende plekken in de Schouwburg. Door een ticket te kopen heb je toegang tot alle onderdelen van het BlackBirds Festival. 

Onderdeel van

Team

Concept Dalton Jansen Makers Adam Khazahmurdov, Senna Amarnis, Arjuna van Leeuwen,  Robyn Sybilkroes x Pommelien van Hees, Hassani & Argil, Menno van Gorp x Dalton Jansen