Delusional, I Killed A Man

Diana Salles
Circusstad 2024
wo 1 mei en do 2 mei
‘Delusional, I killed a man’ is geïnspireerd op haar eigen transitie en de afwisselende gevoelens die veel transgenders ervaren bij het achterlaten van het toegewezen geslacht: een gevoel van overlijden en wedergeboorte

Samen met regisseur Firenze Guidi graaft Diana in de complexiteit van het overwinnen van het verleden en vinden van ultieme vrijheid. Het circustheater biedt haar daarvoor alle ruimte. Diana benut een uitgebreid repertoire aan disciplines, waaronder luchtacrobatiek, dans, zang en fysiek theater. Daarmee laat zij de lichamelijke en emotionele kracht zien die nodig is om de diepste waarheid in zichzelf te onderkennen.

De Braziliaanse Diana Salles is een trotse jonge transgendervrouw. Ze studeerde luchtacrobatiek aan de circusschool in Brussel en woont tegenwoordig in Berlijn. Haar solo-circusperformance ‘Delusional, I killed a man’ is geïnspireerd op haar eigen transitie en de afwisselende gevoelens die veel transgenders ervaren bij het achterlaten van het toegewezen geslacht: een gevoel van overlijden en wedergeboorte.

Nagesprek in de kleine zaal vanaf 22.45 uur

 

Bij voorstellingen van Circusstad is het niet mogelijk gebruik te maken van de Podiumpas.

Team

Auteurs: Diana Salles & Firenza Guidi
Artiest: Diana Salles
Directing & staging: Firenza Guidi
Camera: Noah Jazz, Clara Rodríguez
Edit / Color grading: I Diana Salles
Graphics: Théo Martin
Photography: Iveta Ryšavá I Ana Grancho I Bernadette