foto Niek Hage

Mama Always told me not to run in the Dark

Viana Afoumou (BE/CM)
O. Festival
za 18 mei 22:00 - 23:00
Hypnotiserende loop in een horror remake van Roodkapje

In het donkere steegje weerklinkt een stem. Gevolgd door grillige schaduwen zingt ze de woorden van haar moeder: "Wie zal er voor je zijn, de wolven zullen ook wachten, ik zal je stem niet horen in de waanzin. Honden worden gek in de duisternis."

Mama Always told me not to run in the Dark is een door een loopband aangedreven muzikale scène waarin Roodkapje opnieuw wordt verbeeld tijdens een spookachtige wandeling. Stap voor stap ontrafelt het stuk zich, de hardloopster rent, de spanning groeit en de act climaxeert met een uiterlijke explosie van haar innerlijke toestand. De voorstelling is uniek, maar toch herhaalt het verhaal zich elke avond in een andere straat.  Het stuk op zich gaat over alledaagse horror, als moederlijke raad vreselijk weerklinkt op donkere plekken.

Dagticket voor 35 euro
Op één dag O. valt zoveel te zien. Koop een dagticket en maak je eigen O. beleving van vroeg tot laat, all over Rotterdam!

Bekijk onze thema's

O. Festival for Opera. Music. Theatre. 2024

Festival for Opera. Music. Theatre.

Team

concep en productie Viana Afoumo zang en loopbandloop Viana Afoumou basgitaar Duif Akkerhuis elektrische gitaar Alicia Breton Ferrer drums Branko geluidseffecten Ziggy zang Machteld Teekens zang Tommaso Passaro zang Vanessa Kourtesi zang Tisa World zang Diana Mare