foto Marcel Krijgsman

Best wel jammer als je hier niet bij bent | 12+

Theater Artemis en Theater Basel
do 10 apr 20:15
Een voorstelling die je eigenlijk niet mag missen
  • 10 apr
    20:15
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Wat doe je als je het gevoel hebt dat alles voortdurend langs je heen jubelt? Boem. Wat als je de doffe bas wel hoort, maar geen idee hebt waar die vandaan komt. Boem, boem. Het leven aanvoelt als een groot stampend feest waarvan je de ingang maar niet kan vinden. Boem, boem, boem. Hoe lang blijf je zoeken op dat koude en verlaten bedrijventerrein? En zijn al die uitgelaten anderen er wel echt of zijn dat maar spoken in je hoofd?

Wat doe je als je het gevoel hebt dat alles voortdurend langs je heen jubelt? Boem. Wat als je de doffe bas wel hoort, maar geen idee hebt waar die vandaan komt. Boem, boem.

Het leven aanvoelt als een groot stampend feest waarvan je de ingang maar niet kan vinden. Boem, boem, boem. Hoe lang blijf je zoeken op dat koude en verlaten bedrijventerrein? En zijn al die uitgelaten anderen er wel echt of zijn dat maar spoken in je hoofd?

In navolging van Ruzie | 6+ slaan Theater Artemis en Theater Basel nog eens de handen ineen. Deze keer voor een absurdistisch-filosofisch stuk over de angst om iets te missen, voor iedereen vanaf 12 jaar.

foto Marcel Krijgsman

Team

regie Jetse Batelaan spel Elias de Bruyne en nog twee spelers Decor Marloes en Wikke coproductie Theater Artemis en Theater Basel