BlackBirds Festival

Dalton Jansen
Dansweek 2024
za 15 jun
Kom en vier de kracht van dans tijdens het BlackBirds Festival

Op 15 juni vieren we de vijfde editie van het BlackBirds Festival. Dit jaarlijkse evenement in Theater Rotterdam is een avond vol dynamische dansshowcases, gechoreografeerd door talentvolle makers en choreografen. Daarnaast organiseert het het festival een spectaculaire dancebattle en een sprankelende afterparty!

Wat kun je verwachten?

- Dansvoorstellingen: Geniet van showcases van o.a. Collectief MAMM, Constantin Trommlitz, Junadry Leocaria en Dalton Jansen.

-  Dancebattle: Laat je verrassen door de energie en creativiteit van deelnemers die strijden om de hoofdprijs van 750,-.

- Afterparty: Sluit de avond af met een geweldige afterparty met o.a. DJ Cijntje en een speciale act van het BlackBirds talentprogram.


Een ontmoetingsplek voor een nieuwe generatie dansliefhebbers

Sinds de oprichting is het BlackBirds Festival uitgegroeid tot een bruisende en waardevolle ontmoetingsplek voor iedereen danst of van dans houdt. Het festival staat voor inclusiviteit en biedt een open en representatieve omgeving voor iedereen. Het doel is om de danscommunity in Rotterdam en daarbuiten te laten groeien en bruggen te slaan tussen verschillende dansgemeenschappen.


Mis het niet!

Doe mee en vier met ons de unieke kracht van dans. Beleef een avond vol inspiratie en creativiteit bij het BlackBirds Festival.

Programma BlackBirds Festival 2024 

19:00 - 20:15 Showcases        
20:30 - 23:30 Dancebattle       
23.30 – 01.30 Afterparty

Aanmelden voor de battle doe je hier.

LET OP: Een kaartje voor het programma in de Kleine Zaal geeft automatisch toegang tot de afterparty in de Hal