TR Herdenkt & Viert: Sound Healing & Deep Dive

Theater Rotterdam / Dizzi Geetha & Mathieu Charles
za 29 jun - zo 30 jun
Een zintuiglijke openbaring doormiddel van muziek en geluid van Dizzi Geetha en verdiepend dialoog met Mathieu Charles.

In het weekend van 29 en 30 juni organiseert Theater Rotterdam een special herdenkingsprogramma. In dit programma herdenken we doormiddel van stilstaan en doormiddel van gesprekken.

We starten het herdenkingsprogramma op zaterdag 29 en zondag 30 juni met een sound healing session van componist en multi-instrumentalist Dizzi Geetha, gevolgd door de dialoogsessies Deep Dive met Mathieu Charles. De helende werking van geluid en muziek zetten onze zintuigen open en bereiden ons voor op een diep gesprek met elkaar en de gastsprekers. Tijdens het dialoog stellen we elkaar de vraag: 'Wie ben ik?' en antwoorden we deze met betrekking tot het herdenken en vieren. Op beide dagen, tussen deze aansluitende sessies, serveren we een lichte lunch/brunch voor publiek.

Op zaterdag 29 juni is de Deep Dive dialoogsessie van Mathieu Charles ook los te bezoeken van 17:30 tot 19:30.

over Deep Dive met Mathieu Charles
Narratieven spelen een cruciale rol in zowel het theater als de bredere maatschappij. Ze vormen ons begrip van o.a. cultuur, identiteit en macht. In de Deep Dive sessies die zullen plaatsvinden tijdens TR Herdenkt & Viert verkennen we via diepgaande gesprekken ons zicht op de wereld en hoe we die elk op een andere manier vormgeven. Het doel is om samen een ruimte te creëren waarin we onszelf (her)uitvinden en verbeelden, gebruikmakend van theater en dialoog als een laboratorium voor worldbuilding. Tijdens elk dialoog wordt Mathieu vergezeld met een gastspreken. Daarover binnenkort meer!

 

TR Herdenkt & Viert Keti Koti 2024
Dit programma maakt onderdeel uit van ons herdenkingsweekend op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Klik op de datum voor een pagina met een compleet dagoverzicht.

 

Gastsprekers Deep Dive

Mathieu Charles nodigt ook per sessie een andere gastspreker uit om samen in dialoog te treden. Hieronder een lijstje met de gasten per sessie.