160115 Maas TD - Alice in wonderland 8+, Fotograaf Noa Verhofstad.jpg

Alice in wonderland | 8+

Maas Theater en Dans
vr 15 jan en za 16 jan

Reis mee met Alice en ontmoet het verlegen konijn, de deftige muis, de mysterieuze katten, een wrede hoedenmaker, een zingende rat en een onmogelijke tweeling.

Vreemderer en vreemderer wordt het leven voor Alice. Terwijl ze echt niet meer in sprookjes gelooft. Achtervolgd door de rode hertogin en moe van het aardig doen, valt Alice in de wereld van wonderlijke wezens en pratende dieren. Het horloge van het konijn tikt hartverscheurend en de kreeftenquadrille danst eindeloos.

Reis mee met Alice en ontmoet het verlegen konijn, de deftige muis, de mysterieuze katten, een wrede hoedenmaker, een zingende rat en een onmogelijke tweeling. Welkom in Wonderland, waar niets is wat het lijkt.

In Alice in Wonderland wordt eeuwig feest gevierd en nemen we je mee in een vrolijke wereld vol goocheltoeren en special-effects. Met zeven spelers en drie muzikanten maakt regisseur Moniek Merkx een collage van verrassingen, carnavaleske kostuums, live popmuziek, een gemaskerd bal en heel veel thee.

Extra Theefeest
Dans met ons de kreeftenquadrille, slurp van de lekkerste thee en verdwaal in wonderland. In de wervelende workshop maken de kinderen kennis met personages uit Alice: het konijn, de tweeling en Alice in alle leeftijden.
Ze ontmoeten elkaar op een groot theefeest, wij zorgen voor thee en koekjes. Kom je ook?

Wanneer: vrijdag 15 januari
Tijd: 18:15-19:15 uur
Prijs: € 5,00
Leeftijd: 8+

Beperkte plaatsen beschikbaar. Bij aankoop van een kaartje voor de voorstelling kun je onder extra's aangeven of en met hoeveel personen je de workshop wilt bezoeken.


Pannenkoeken Arrangement
Voorafgaand aan de voorstellingen kun je bij Café Floor smullen van speciale 'Alice in Wonderland’-pannenkoeken. Voor €7,50 per persoon kun je kiezen uit twee van de volgende pannenkoeken en krijg je ook nog een glaasje kinderchampagne:
- Pannenkoek spek
- Pannenkoek appel
- Pannenkoek kaas
- Pannenkoek stroop
- Pannenkoek hagelslag
- Flensjes met een bol vanille ijs

Je kunt bij het kopen van je voorstellingskaarten direct kaarten voor het pannenkoekenarrangement bestellen.

Team

Concept en regie Moniek Merkx Compositie Djurre de Haan Live muziek Jelte van Andel, David Corel, Djurre de Haan
Decor Sanne Danz Kostuums Carly Everaert Tekst Jan Veldman Met Abdelkarim el Baz, Elias de Bruyne, Maud Dolsma, Lisa
Groothof, Rosa van Leeuwen, Jurriën Remkes, Romana Vrede