151122 TG Maas- Ben niet bang 6+, fotograaf Noa Verhofstad.jpg

Ben niet bang | 6+

Maas Theater Dans
zo 22 nov 15:00 - 16:00
  • 22 nov
    15:00 - 16:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Ruzie kan soms grappig zijn

Je kunt voor van alles bang zijn: voor het donker, een boze wolf, of een spook onder je bed. Maar als volwassenen ruzie maken, voel je je ook niet op je gemak. Virginia en Wolf zijn eigenlijk altijd aan het bekvechten, zelfs als de buren op bezoek komen. Maar zij kunnen wel heel goed kibbelen – zo goed dat je er om moet lachen. Soms is het dus ook leuk om goed van je af te bijten. Wie het zo ziet, is al wat minder bang voor ruzie. En gelukkig loopt het verhaal goed af.

Moniek Merkx schrijft een nieuwe tekst en mixt theater en dans, net als in Alleen op de wereld. De acteurs Niek van der Horst en Manon Nieuweboer praten je de oren van je hoofd. De buren zijn twee zwijgende dansers. Ze maken ook ruzie, maar dan zonder woorden.

Geïnspireerd op Who’s afraid of Virginia Woolf?

Team

Tekst en regie Moniek Merkx Choreografie Art Srisayam Muziek Joop van Brakel Decor Sanne Danz Kostuums Nicky Nina de Jong Met Marieke Dermul, Ayrton Fraenk, Niek van der Horst en Manon Nieuweboer Rol kind: Suzi Diemel, Isa Dobrnjac, Coco Doorn, Mare de Groot, Lieke Knol, Floor van der Loo, Jessey Martha, Romee Rutten, Britt Schuurmans, Nadia van de Stadt, Carlijn Varekamp, Bibian Voortallen Begeleiding kinderen: Sara Giampaolo, Lizzy Hennequin Regieassistent: Heléne Binder (stage) Dansadvies: Guilherme Miotto Met dank aan: Belle