160420 TG Maas- Cash, fotograaf Noa Verhofstad.jpg

Cash | 12+

Maas Theater en Dans
di 26 apr 20:30 - 22:00
  • 26 apr
    20:30 - 22:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Follow the money

Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze, maar intussen zijn we er dag in dag uit mee bezig. Waar halen we ons geld vandaan en wat gaan we ermee doen? Maar wat is geld eigenlijk? Waarom is een tientje een tientje waard? En wie bepaalt dat?
In Cash duik je samen met de acteurs het geld in. In een mix van een film over een superkraak à la Ocean’s eleven en uitdagend praattheater worden euro’s, banken en de markt doorgelicht. Stel, je organiseert een bankoverval. En stel dat die lukt, hoeveel geld is voor jou dan genoeg?

De Rotterdamse Nastaran Razawi Khorasani won de Gouden Krekel (prijs voor de meest indrukwekkende podiumprestatie in een jeugdvoorstelling) voor haar rol in deze voorstelling. De jury: “Ze laat zien dat ze tot alles in staat is, van onbetrouwbare bitch tot femme fatale en van strakke zakenvrouw tot verleidelijke superheldin.”

“Vier acteurs zappen hyperactief en hilarisch terug naar de voorbereidingen van een bankoverval” (****De Volkskrant).

“Geslaagde mix van De prooi en De verleiders voor jong publiek” (****Trouw).

Team

Regie Floris van Delft Tekst Wolter Muller, Floris van Delft Decor Laura de Jong Kostuums Sara Hakkenberg Met Nastaran Razawi Khorasani, Dennis Rudge, Rutger Tummers en anderen