Masterclass: Democratische Vernieuwing

LOKAAL
zo 6 sep 12:45 - 14:15
  • 6 sep
    12:45 - 14:15
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Hal

Rotterdam wil Rotterdammers meer zeggenschap geven. Maar willen we wel meer verantwoordelijkheid? Want, actief burgerschap, hoe moet dat dan? En hoe moet de gemeente dit faciliteren en wat wordt de rol van de politicus hierin?

De veranderende rollen van politici en burgers bieden ons kansen, maar schreeuwen tegelijkertijd om een informatieve interventie. In deze masterclass geven we je de kans in dat gat te springen.

In de masterclass, waarin uitwisseling centraal staat, bieden we twaalf Rotterdammers de kans om in gesprek te gaan met twaalf Rotterdamse ambtenaren en politici. Een crashcourse burgerparticipatie voor politici en een training politieke skills voor burgers.

De workshop is gratis toegankelijk. Meld je aan door een email te sturen aan kassa@rotterdamseschouwburg.nl o.v.v. deelname Masterclass: Democratische Vernieuwing o.v.v. naam, email en telefoonnummer. 

_____
De Masterclass: Democratische Vernieuwing van LOKAAL is onderdeel van het Do-It-Yourself-Weekend van Wunderbaum en de Rotterdamse Schouwburg ontwikkeld naar aanleiding van de voorstelling We doen het wel zelf

Team

 Directeur van LOKAAL Liesbeth Levy