Night Shift

PLAY Productions
do 28 jan - za 6 feb

Ondergrondse parkeergarage als toneel voor bloedstollende drive-in movie. 

BIJZONDERHEID: je koopt een ticket PER AUTO. Kom je met meerdere mensen, maar passen die allemaal in jouw auto? Koop dan één ticket.

LET OP: staat er bij Speeldata & Kaarten 'verkoop elders'? Dan zijn er (mogelijk) nog kaarten op locatie te verkrijgen. Je kunt hiervoor vanaf een half uur voor aanvang terecht in de parkeergarage. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, vol = vol!

Night Shift is een spannende psychologische thriller waarin een jonge therapeute steeds meer verstrikt raakt in het leven van haar patiënt.

Niet het theater, maar de ondergrondse parkeergarage van het Museumpark in Rotterdam vormt het toneel voor deze bloedstollende drive-in movie. Lisa werkt als therapeut bij Night Shift, een onorthodoxe praktijk gespecialiseerd in het behandelen van ernstige slapeloosheid. Weduwnaar Simon slaapt niet meer sinds hij zijn vrouw Gwen heeft verloren aan kanker. Als onderdeel van de therapie speelt Lisa dat ze Gwen is. Wanneer Lisa vervolgens een belangrijke ontdekking over haar patiënt doet, beseft ze dat ze in groot gevaar is.

Naarmate de situatie tussen de personages op het scherm escaleert, zal je merken dat je midden in de film zit. Letterlijk. De acteurs uit de film zie je op het filmscherm maar ook naast je auto, in de garage.

PLAY Productions maakt interdisciplinaire theater en film producties op uitzonderlijke locaties. Night Shift wordt in samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg gepresenteerd tijdens het Internationaal Rotterdams Film Festival.

Première is op 29 januari, 20.30

Volg Night Shift ook via twitter en het facebookevent

Praktisch

  • Tickets worden voor 30,- per auto verkocht. Je mag zelf weten hoeveel mensen je in je eigen auto meeneemt. Er is een beperkt aantal (parkeer)plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
  • Locatie Parkeergarage Museumpark, Adres Museumpark 32
  • Geen auto en toch drive-in? Geen probleem, er zijn extra auto’s beschikbaar. Kies in dat geval bij het bestellen van je ticket voor de kaartsoort 'standaard - zonder auto'. In deze auto's passen maximaal VIER personen.
  • Zijn er geen auto's meer beschikbaar, dan is er misschien nog een mogelijkheid tot carpoolen, mail dan naar: cat@playproductions.org 

Team

scenario Cat Smits regie Puck van Dijk filmregie Maikel Nijnuis muziek Wim Selles spel Mike Libanon, Lisa Zweerman, Cat Smits, Tine Joustra, Bas Sligting en Karin Giphart