Huis

Productiehuis Rotterdam / Suze Milius / House Crying Yellow Tears
za 16 apr - zo 24 apr

 Hoe is het om één moment iemand anders te zijn? 

In HUIS word je meegenomen naar een onbekende locatie. Er is geen plek om je te verschuilen. Door de onverwachte situaties waar je in belandt, kun je niet langer alleen toeschouwer zijn. Zonder dat je het doorhebt word je onderdeel van een nieuw 'thuis'. Dit is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. 

HUIS is de nieuwste voorstelling van Suze Milius / House Crying Yellow Tears in samenwerking met Productiehuis Rotterdam.

Een bezoeker over HUIS:
’Zonder enige dwang en op een volstrekt natuurlijke en haast surrealistische wijze was ik thuis op een voor mij vreemde plek. De manier waarop ik in deze situatie getrokken werd is verbluffend te noemen. De timing van de incidenten en voorvallen waren dusdanig dat ik geen tijd kreeg om het moment te overdenken. Ik moest in actie komen. Zelden ben ik zo overvallen door een situatie. Ook omdat er geen ander publiek was waar ik me achter kon verschuilen. Deze ervaring is in mijn geheugen gegrift.’

Wees snel! Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten uitsluitend te koop via web-verkoop. Kaartaankoop is strikt persoonlijk!

OP LOCATIE IN ROTTERDAM. Houd daarom rekening met de reistijd. De locatie word je persoonlijk bekend gemaakt na aaankoop van het kaartje.

De voorstelling gaat tijdens Motel Mozaïque op 8 en 9 april in première. Kaarten voor deze uitvoeringen koop je via motelmozaique.nl

duur: +/- 60 min

Team

Concept  & regie Suze Milius Productieleiding José Schuringa Productie House Crying Yellow Tears Stichting SoAP
Coproductie Productiehuis Rotterdam VIA ZUID

Met veel dank aan alle mensen, jong en oud, die dit project mogelijk maakten