Er even tussenuit met Jairzinho

TRACK: LOCAL HEROES - MOMO
vr 25 sep 19:30 - 20:30
Het project met en voor vrouwen
  • 25 sep
    19:30 - 20:30
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal ongeplaceerd
    Geweest

De Rotterdamse rapper Jairzinho presenteert: “Het project met en voor vrouwen”. Deze local hero zal werk van zijn gloednieuwe album laten horen, samen met special guests Melissa Lopes, Sarita Lorena en Berget Lewis. Vrijdag 25 september 2020 live te zien in de grote zaal van TR Schouwburg in samenwerking met MOMO, als onderdeel van de Local Heroes Track.

Met Het project met en voor vrouwen wil Jairzinho aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw. "Los van de muziek willen we de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de doelgroep, de vrouw, te inspireren."

Jairzinho staat bekend als artiest en mede-oprichter van platen label Rotterdam Airlines. Debuut EP Gouden Plaat, met onder andere de mega-hit Tempo, heeft inmiddels de platina status en is in 2018 opgevolgd met debuutalbum Nummer Één, waarop naast clubtracks (zoals Fuego en Bommetje) ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan (zoals Verliefd en Vuurvliegjes). In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum Jairzinho uit met daarop de hit Zegen featuring Snelle.

Praktische informatie

Jairzinho & special guests Melissa Lopes, Sarita Lorena en Berget Lewis

Start kaartverkoop: woensdag 19 september om 10.00 via TR, MOMO en BIRD
Datum concert: vrijdag 25 september 2020
Locatie: Theater Rotterdam Schouwburg, Grote zaal met zitplaatsen.
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang concert: 19.30
Einde concert: 20.30 uur
Entree: 12,50 euro ex service

Facebook event

Track
Theater Rotterdam neemt je mee op een onbekend spoor, waarbij elke ruimte een podium kan zijn. Met de serie Tracks nodigen we je uit om je op een andere manier te verhouden tot ons gebouw en zalen. Een Track bestaat uit verschillende onderdelen die op elkaar aansluiten in thema of genre. 

Track: Local Heroes

Met een kaartje voor Jairzinho kan je tevens de volgende onderdelen binnen de Local Heroes Track beleven:

CO-VID PRO (exclusieve preview): Collaborative Video Project 
CO-VID PRO is een Collaborative Video Project van Tjon Rockon's performance genootschap Grande Loge. Het project is een vervolg op de voorstelling Ma Pang Pang en is begonnen om artiesten in de Corona-tijd aan elkaar te verbinden en werk te geven. De Loge wordt zo een digitale ontmoetingsplek voor videokunstenaars, performers, regisseurs en andere makers, als er geen of weinig fysiek contact mag zijn. CO-VID PRO is een geleide 'carte blanche' met een aantal vaste ingrediënten en voorwaarden, die hebben gediend om snelle focus te krijgen. Fashion is van Isabell Schulz. De muziek is van Joost Maaskant en de film locatie is bij Atelier Van Lieshout. De video's duren tussen 1 en 3 minuten. De eerste serie bestaat uit 10 items met o.a. Vilain & Gai, Fransje Calf en Sarah Blok.  


Master of Rituals Tjon Rockon Master of Contemplation Hajo Doorn (aka de Toekan) Master of Bass Joost Maaskant Master of Style Isabell Schulz Masters of Film Vilain & Gai, Fransje Calf, Sarah Blok Special Thanks Master Davids Danoss & Master Omar Breedveld

Bekijk onze thema's

Local Heroes

Elke avond nemen lokale helden TR Schouwburg over.