The Blend

Scapino Ballet Rotterdam in de Van Nelle Fabriek
do 24 sep - za 3 okt
Een mix van verschillende dans- en muziekstijlen: The Blend

Scapino begint het nieuwe seizoen niet in het theater maar in een Rotterdams icoon en werelderfgoed monument, de Van Nelle Fabriek. Vanaf 24 september danst Scapino hier twee weken lang de speciale voorstelling: The Blend.

Met pijn in ons hart moeten wij de voorstellingen op 1, 2 en 3 oktober helaas annuleren. Er wordt geen uitzondering gemaakt door de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond voor de locatie Van Nelle Fabriek op de maximale groepsgrootte.

Waar ooit exotische koffiesoorten werden gemengd tot een nieuwe smaak, mixt een groep jonge choreografen en muzikanten in The Blend verschillende stijlen dans en muziek door elkaar. In een indrukwekkend decor van beton en staal krijgt het publiek een bijzondere kijkervaring, waarin stijlen met elkaar botsen of verrassend samengaan. Met bijdragen van de, uit de breakdance afkomstige, jonge Nederlandse choreograaf Justin de Jager, de Spaanse choreografe Alba Carbonell en muzikant, rapper en spoken word artiest Dox (Unorthadox).

Samen of apart?
We houden er bij de kaartverkoop rekening mee dat je de voorstelling kunt bezoeken met iemand waarbij je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden, of juist wel. Daarom kan je plaatsen naast elkaar boeken (altijd een veelvoud van 2) of losse plaatsen.

Wil je naast elkaar zitten maar ook gebruik maken van twee verschillende tarieven? Neem dan even contact op met de kassa via 010 4118110 of kassa@theaterrotterdam.nl

Alle acht voorstellingen van The Blend zijn inmiddels helaas uitverkocht. Maar je kunt The Blend op 30 september tóch meemaken! De voorstelling wordt namelijk live gestreamed. Tickets zijn hier te koop. Meer instructies over het inloggen ontvang je in de email of kijk op de site van Scapino Ballet Rotterdam