Moon Saris

Blind Breakfast

Laura van Dolron
do 20 mei 20:15
Verhalen die gehoord moeten worden

Wegens omstandigheden kan deze voorstelling vanavond helaas niet doorgaan. Kaartkopers krijgen een mail hierover.

In deze blind breakfast ontmoet Laura van Dolron een voor haar onbekende stadsgenoot en deelt het ontbijt met haar/hem. Zij schrijft op basis van deze ontmoeting een ‘liefdesverklaring op het eerste gezicht’, een ode aan de mens die zij ontmoette in het bijzonder en de mens in het algemeen. Een kakelverse tekst die zij ’s avonds met het publiek zal delen in aanwezigheid van de gast van deze dag. 

Stand-up philosopher Laura van Dolron werd in 1976 in Rotterdam geboren. Sinds haar eerste levensdag verbaast zij zich dagelijks over haar leven in onze bijzondere stad. De stad lijkt van steen, maar wordt bezield door de mensen die er wonen. Wie zijn al die mensen om haar heen; wie is zij zelf in de ogen van haar omgeving? Wat betekenen we voor elkaar? Laura schrijft erover, ze speelt ermee en ze deelt haar werk, graag met haar publiek. 

Wat s ‘morgens gebeurde is s ‘avonds een première en laatste voorstelling in één. De Blind Breakfast is een serie ontmoetingen die door Theater Rotterdam wordt georganiseerd en Laura in de loop van het jaar zal koppelen aan (on)bekende stadsgenoten.

 

Theaterkrant over In het Echt 

“In een behendige verweving van gedetailleerde observaties en uiterst kwetsbare privé-ontboezemingen, brengt Van Dolron een ode aan steeds een nieuwe gast op het podium, bij wie zij zelf die ochtend nog te gast was.”

 “Theater spelen en oprecht zijn, gaat dat samen? Van Dolron heeft er haar specialiteit van gemaakt als stand-up filosoof.”

 

 

 

Moon Saris

" Ik schrijf stukken in een dag omdat ik dan scherper en dapperder ben, de innerlijke agent die censuur pleegt krijgt geen kans. Ik vind het heerlijk om samen met het publiek te ontdekken wat ik schreef...om mijzelf en mijn blind date te ontdekken met de mensen in de zaal. Eenmalig eerlijk en zoals alles wat ertoe doet in het moment!" - Laura van Dolron

Team

Tekst & concept Laura van Dolron  Spel Laura van Dolron & blind date Muziek Frank van Kasteren