Biesniess

Grande Loge / Tjon Rockon
vr 8 apr - za 9 apr
Een podium voor de jonge kunst van nu

Tjon Rockon combineert populaire straatcultuur samen met meer klassieke vormen van kunst tot exuberante voorstellingen. 

Hierbij een algemene melding van GrandeMang44: “David Christelle is back!” Maar is Christelle op 8 april back in Theater Rotterdam of op de Voltzberg?

Wat ik inmiddels ook weet, is dat de afdwaling de snelste route naar de top is, het antwoord is maar wat is de vraag? Ferwondru. Barricadeer die fes doro. Ontvlucht dit proces niet. Plak dat beeldscherm gaffertape. Knip die snoeren. Plak die laptop seconde lijm. Maagdenvlies die laptop. Seal die portals, stuff ze dicht met kauwgom. Zwaai met je scepter. Je gouden dollo. Bel je vrienden af. Daarna je enemies. Nee eerst je enemies dan je vrienden. Zet je hamster op marktplaats of flush.“

De primisi is monnie, rijkdom vergaren is onze biesniess. De loge claimt je ziel.

Over Grande Loge

Grande Loge is producent van maatschappelijk geïnspireerde en innovatieve, hedendaagse voorstellingen voor een breed publiek en een broederzusterschap – brozilians – voor jongvolwassenen. Grande Loge biedt ruimte aan makers met een kunstvakopleiding én aan (urban) autodidacten. Hij brengt populaire straatcultuur samen met meer klassieke vormen van kunst en cultuur en gebruikt de combinatie en de kracht van eigenheid en scholing om publieksgroepen en culturen te binden.

 

Gesubsidieerd door:

Team

Met: Howard Komproe, AK44, BXnnie, Wowi, Josimar Gomes, Brooks, Maask e.a.