© Henk Claassen

Een leuk avondje uit | 8+

Theater Artemis / hetpaleis / Het Zuidelijk Toneel
za 17 dec 19:00 - 20:30
Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven
  • 17 dec
    19:00 - 20:30
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. 

En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden we de krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden we er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Dit keer trekken we alle registers open. Een leuk avondje uit is een musical over emoties. En wat er gebeurt als je die probeert te onderdrukken.

"Het spannendste dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is."
- De Morgen.be ★★★★

"Een heerlijke antimusical, met de allures van Frozen en de gravitas van Inside out."
- De Standaard ★★★★

De lokale Antwerpse omroep ATV kwam langs tijdens de repetities van de voorstelling. Klik hier om de leuke backstage-reportage te zien!

Dresscode: glitter & glamour 
Kom helemaal in stijl naar de voorstelling, denk aan goudaccenten en fonkelende pailletten

Onderdeel van

Team

Regie Jetse Batelaan Spel Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Jenell Tedjai, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen Dramaturgie Koen Haagdorens Muzikale leiding en arangementen Keimpe de Jong en Ton van der Meer Choreografie Christian Celini Decor en lichtontwerp Theun Mosk Kostuums Liesbet Swings Regie-assistentie Tim Verbeek Coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis Met steun van Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka